fbpx

Stine Holm – ny fløj-raket til Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (22/02-2021)

Der kommer en ny fløj-raket til Aarhus United til den kommende sæson, idet at højrefløjen Stine Holm skifter fra Ajax København til Aarhus, hvor håndbolden, studie og livet igen kan gå op i en højere enhed.

I den kommende sæson skal Stine Holm danne fløjpar med Frederikke Hedegaard, som forleden forlængede med Aarhus United for endnu en sæson.

”Efter korsbåndsskaden til Charlotte Mikkelsen i november har vi lagt meget ansvar over på Frederikke Hedegaard, der har stået med opgaven på højrefløj stort set alene. Jeg er derfor rigtig glad for at det er lykkedes os at hive Stine Holm ’hjem til Aarhus’. Stines ærgerrighed og gejst har altid imponeret mig meget, og jeg er overbevist om, at Stine vil bringe rigtig meget til holdet, klubben, fans og sponsorer,” siger Mads H. Winther, der er sportslig ansvarlig i Aarhus United.

Stine Holm, der i sæsonens første 22 kampe er noteret for 67 scoringer og har tidligere spillet fire sæsoner i Skanderborg, og nu vender hun så tilbage til Østjylland.

”Fra min tid i Skanderborg har jeg haft et godt view ind i Aarhus United, og jeg har fra starten syntes, at Aarhus United var et fedt projekt. Stadionhallens centrale lokation, Aarhus by generelt og det faktum, at jeg kan fortsætte mit studie, gør det helt perfekt. Og så glæder jeg mig til at få Stadionhallen som hjemmebane,” lyder det fra 24-årige Stine Holm, der også har 50 U-landskampe for Danmark på sit CV.

Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen ser frem til at tilknytte Stine Holm.

”Stine Holm er en rigtig dygtig fløj og jeg er sikker på, at vi får en spiller der kommer til at bidrage med rigtig meget fart og tempo til vores spil. Stine er altid god for en fight og den type spiller vil man som træner selvfølgelig gerne have på sit hold. Jeg glæder mig til, at få Stine til Aarhus United” udtaler Heine Eriksen