fbpx

Annika Meyer takker af i Aarhus United efter indeværende sæson

Hun er garant for at levere varen i hver kamp og til hver træning, men efter sæsonen 2020/21 skal den hårdtarbejdende Sønderjyde levere varen i en udenlandsk klub.

Mads H. Winther: ”Annika er bare et fantastisk værktøj at have i værktøjskassen og en fantastisk pige at have i truppen. Men igennem vores dialog med Annika ift. fremtiden, har det stået klart for os at Annika gerne ville en tur mere til udlandet. Dialogen med Annika har været åben, fair og reel og vi har stor forståelse for Annikas ønske omend hun vil blive savnet.”

Heine Eriksen udtaler: ”Meyer vil blive savnet i Aarhus United, for hun leverer bare hver gang. Annika kom til Aarhus United for mere ansvar og spilletid, det har hun i høj grad fået. Nu skal vi kæmpe resten af sæsonen til ende, side om side og jagte slutspilsmuligheden”.

Annika Meyer: ”Jeg har nydt og nyder min tid i Aarhus. Jeg har fået en masse ansvar og rigtig megen spilletid. Skulle jeg havde forsat i en dansk klub, så skulle det helt sikkert være Aarhus United. Men jeg har fået et rigtig godt tilbud fra en udenlands klub, som lyder så spændende, at jeg må forfølge denne mulighed. Nu giver vi den fuld gas i sidste måneder og jeg håber at kunne slutte min Aarhus United tid i en fyldt Stadionhal.”