fbpx

Sponsorater er både godt for hjertet og pengepungen – CC Rengøring øger deres støtte til Aarhus United via et nyt CLUB10 sponsorat

Skrevet af: Rasmus Clausen (23/02-2021)

Det begyndte med et lille sponsorat for at gøre en medarbejder glad, da hun gerne ville ind og se håndbold. Men nu har det taget en helt anden drejning for CC Rengøring og Facility ApS

”Jeg blev hurtigt fanget af den gode stemning og faldt for projektet med ”en lille underdog klub fra Aarhus”. Jeg er vild med åbenheden i klubben, og den måde man bliver taget imod,” siger Lars Wilk med begejstring i stemmen.

Lars Wilk er Direktør i CC Rengøring, der gør sig i kvalitetsrengøring, ejendomsdrift, flyttelejligheder mm for både private og erhverv, og han er blevet ’solgt’ efter sit møde med Aarhus United, og i dag følger han klubben i tykt og tyndt, selvom han oprindeligt ikke var synderligt interesseret i håndbold.

”Det var jo intenst og spændende fra første fløjt og yderst dragende. Den ene kamp tog den anden, og før jeg vidste af det, var jeg blevet et med klubben og dens værdier. Det er nærmest som at få endnu en familie,” griner Lars Wilk.

CC Rengøring er derfor også blevet en del af Aarhus Uniteds nye samarbejdskoncept CLUB10.

”Jeg kan virkelig godt lide konceptet med CLUB10, hvor vi også støtter direkte ned i samarbejdsklubberne. Ingen elite uden bredde – og omvendt. Succes avler succes! Jeg vil gerne være med til at støtte op omkring sporten og sikre at børnene i samarbejdsklubberne også får noget ud af, de penge jeg lægger.

For Lars Wilk og CC Rengøring og CC Facility  har samarbejdet med Aarhus United allerede på flere måder været en god forretning, for også på det forretningsmæssige har det skabt positive resultater og skaffet både netværk og ekstra omsætning for CC Rengøring og CC Facility

Derfor var Lars heller ikke i tvivl om, at han skulle være med til at hente flere sponsorer ind. Han ringede til folk han kendte og sagde:

”Prøv lige og hør her, det er et projekt I skal bakke op om. Jeg har tjent gode penge på det, og har oprettet et unikt netværk igennem klubben”. Og der er allerede flere af Lars Wilks samarbejdspartnere, der er kommet med i United-familien.

”Helt konkret, så har Aarhus United været yderst aktiv i at skabe fundament og god forretning til os i deres netværk. Det betyder alt! Ud over fantastiske oplevelser i håndbolden, så skal vi som sponsor have value for money, og det har vi set, at vi allerede får i Aarhus United,” understreger Lars Wilk.

For Aarhus United har det været et frisk pust at få Lars Wilk og CC Rengøring og CC Facility med ind i kredsen af samarbejdspartnere.

CC Rengøring er landsdækkende og har også en afdeling i Aarhus.

Det er fedt for os, at vi kan tiltrække flere sjællandske og københavnske samarbejdspartnere, og sammen med vores netværk kan gøre det til en god forretning for alle,” siger Mads H. Winther, adm. direktør i Aarhus United.

”Jeg kan kun opfordre alle til at støtte op om Aarhus United – det er helt unikt og også ret vanedannende, på den gode måde,” slutter Lars Wilk.

Læs mere om CC Rengøring og CC Facility på:  www.ccfacility.dk og www.ccrengoering.dk

Der er stadighed to ledige pladser i den eksklusive CLUB10 gruppe. Ønsker du at være en del af United CLUB10 kan du kontakte adm. direktør Mads H. Winther på  28809970 eller madswinther@ecuworldwide.com  eller næstformand Jan Snogdal 40715300 eller jan.snogdal@dlapiper.com