fbpx

Gensidig hjælp og inspiration for både praktikanter og AARHUS UNITED

Tre praktikanter – Roxana Elena Lupu, Rasmus Clausen og Lasse Østergaard Pedersen – hjælper og inspirerer i disse måneder AU’s bestyrelse, spillere, trænere og frivillige og får til gengæld værdifulde erfaringer med praktiske opgaver i en professionel ligaklub.

Roxana, Rasmus og Lasse er nu kommet godt i gang med deres praktikophold hos AARHUS UNITED. Praktikopholdet, som varer frem til udgangen af maj, er en del af de tre unges uddannelse som markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Aarhus for Rasmus og Lasses vedkommende, mens Roxana gennemfører samme uddannelse på Dania Erhvervsakademi i Randers. Uddannelsen varer i alt 2 år og praktikopholdet indgår i den afsluttende del af uddannelsen. Praktikopholdet afsluttes med en skriftlig opgave om et selvvalgt emne.

De tre praktikanter har alle stor interesse for sport – og ikke mindst håndbold. Rasmus, der er 23 år, har spillet både fodbold og håndbold og han har også været fodboldtræner igennem en årrække. Lasse, der er 24 år, har også igennem flere år været passioneret af både fodbold og håndbold, mens Roxana – også 24 år og fra Rumænien – har opholdt sig i Aarhus i snart to år, hvor sport også har været en væsentlig del af hendes tilværelse.

Alle tre praktikanter har indtil videre været rigtig glade for opgaverne i Aarhus United. ”Jeg brænder for at planlægge og se ting blive skabt. Det motiverer mig i det daglige at flytte planerne fra papiret og ud i virkeligheden”, siger Rasmus Clausen. For Lasse Østergaard Petersen har det været spændende at få indblik i organisationen bag Aarhus United: ”Jeg er både stolt af og glad for at blive en del af Aarhus United. Allerede har vi været involveret i nogle spændende og relevante arbejdsopgaver. Jeg ser frem til at tage et større ansvar, og jeg vil gribe enhver mulighed jeg får. Jeg er optimistisk omkring hvad fremtiden bringer, og jeg vil gøre mit til, at jeg kan se tilbage på et succesfyldt ophold i Aarhus United”. Endelig tilføjer Roxana: ”Jeg er meget tilfreds med at jeg får mulighed for at beskæftige mig med grafisk design i Aarhus. På den måde kan jeg bruge min kreativitet og færdigheder, bl.a. i forhold til sociale medier”. Der er ingen tvivl om at opholdet hos Aarhus United har motiveret de tre praktikanter til at videreuddanne sig, f.eks. i form af en bachelor- eller kandidatuddannelse i Sport Management.

Også AARHUS UNITED’s bestyrelse har indtil videre været rigtig glade for de tre praktikanters indsats. ”Det er rart at de tre praktikanter kan være med til at løse mange praktiske opgaver i hverdagen. De seneste måneder har været specielle og udfordrende for os, dels på grund af opsigelsen af flere af vores administrative medarbejdere og dels på grund af COVID-19 restriktioner, som bl.a. har betydet at ligakampene indtil har været afviklet uden tilskuere. Men de tre praktikanter har vist gode evner og en stærk motivation for at bidrage bedst muligt. Vi håber at det snart bliver muligt for sponsorer og tilhængere af Aarhus United at komme tilbage i Stadionhallen. Der vil også give vore tre praktikanter bedre muligheder for at afprøve nogle af deres mange ideer” siger Mads Winther, bestyrelsesmedlem og adm. direktør.

Såfremt du har spørgsmål eller kommentarer vedr. praktikophold i Aarhus United – kontakt Mads H. Winther – tlf.: 28 80 99 70 – mail: madsw@nordisic.com