fbpx

Aarhusiansk ´masterpiece´ i Stadionhallen

Aarhusiansk ´masterpiece´ i Stadionhallen: kæmpe Aarhus United-sejr på 27-26 revet i land mod titelkandidaterne fra Odense 😍🤩🙌🥳

På forhånd var de lyseblåklædte aarhusianere ikke skænket mange chancer i slutspillets første runde, hvis man tog et hurtigt kig ned over bookmakernes favoritfordeling.
Der var heller ikke mange der på forhånd havde forestillet sig, at et Aarhus United-mandskab kunne dominere en 60 minutters lang håndboldkamp mod ét af Bambusa Ligaens absolut stærkeste mandskaber. Men i aften var det rent faktisk tilfældet i Stadionhallen.
Af og til kan man vinde håndboldkampe, hvor man efterfølgende står tilbage og tænker: ”de andre var i virkeligheden bedre,” men i aften kunne cheftræner Heine Eriksen efterfølgende stå tilbage med en stolthedsfølelse af, at kampens vinder også præsterede bedst:
”Det er med stor stolthed, at jeg står her efter kampen og har slået Odense. Noget af det som jeg rent faktisk er allermest stolt af er, at vi rent faktisk er det bedste hold i dag. I dag var vi det bedre hold, og det gør mig rigtig, rigtig stolt,” forklarer en ovenud tilfreds cheftræner, der i slutspillets første kamp samtidig indfriede den samlede målsætning for de resterende kampe:
”Inden slutspillet vidste vi godt, at det ville blive seks kampe, hvor vi langt fra ville være favorit, hvorfor en enkelt sejr var målsætningen forinden. At man så kan indfri det mål i første kamp, er vi naturligvis superglade for,” fortæller han videre, hvorefter han dykker ned i absolut eneste ting, som gør ham ærgerlig her oven på den store triumf:
”Dét, som gør ondt på mig nu her er, at sejren ikke kom i hus foran en fyldt Stadionhal – det havde sat prikken over i´et. De folk, der dagligt bakker os op, skulle også have været med til den her triumf. Jeg er sikker på, at havde Stadionhallen været fyldt, så var vi heller ikke kommet i problemer til sidst,” afslutter han med et overskudsagtigt blink i øjet.
Næste store opgave venter allerede i næste uge, når Aarhus United skal en tur til domkirkebyen for at duellere om yderligere to point mod Viborg – der er kampstart i ViboCold Arena tirsdag kl. 18.30.