fbpx

Vestjysk Bank fortsætter som hovedsponsor i Aarhus United

Det frugtbare samarbejde mellem Vestjysk Bank og ligaklubben Aarhus United bliver forlænget med endnu to år. Vestjysk Banks logo vil således fortsat pryde de lyseblå trøjer i den aarhusianske elitehåndboldklub for kvinder.

Siden 2019 har Vestjysk Bank haft en dominerende plads i sponsorkredsen hos Aarhus United, og det har været med til at slå bankens navn fast blandt aarhusianere og østjyder. Så meget, at parterne i dag har forlænget samarbejdet i endnu to år.

Claus Lauenborg, regionsdirektør i Vestjysk Bank, er godt tilfreds med den udvikling, Aarhus United har været igennem, og den betydning samarbejdet har haft for Vestjysk Bank.

”Da vi i 2019 trådte ind som hovedsponsor for Aarhus United, var klubben og projektet stadig et opstartsprojekt, der var præget af iværksætterånd og stor gejst. Alt det positive, vi så konturerne til, er blevet en realitet og mere til. Aarhus United har virkelig leveret, og det er kommet os til gode. Vestjysk Bank er blevet kendt som en stærk Aarhusbank, og det er vi utrolig tilfredse med,” siger regionsdirektøren og fortsætter:

”På banen har Aarhus United kvalificeret sig til en slutspilsplads i de tre sæsoner, vi har været med, hvilket er helt ekstraordinært. Udenfor banen er Aarhus United, netværket og sammenholdet helt unikt. Vores medarbejdere og kunder elsker at komme i loungen og i Stadionhallen, og den store hjertelighed, vi bliver mødt med fra spillere, trænere og bestyrelse, er meget smittende.”

For Aarhus United er tætte og vedvarende relationer vigtige, og derfor er forlængelsen af hovedsponsoratet med Vestjysk Bank naturligvis også en vigtig milepæl for klubben.

”Vestjysk Bank var ekstremt vigtig for os i 2019, da vi i 2019 manglede en hovedsponsor til at bringe klubben fremad. Derfor er vi selvfølgelig også stolte af, at Vestjysk Bank har fået så meget værdi ud af samarbejdet, at de fortsat ønsker at være hovedsponsor i de kommende år. Det har været et samarbejde, hvor der er blevet leveret godt fra begge parter, og det er en af forudsætningerne for lange og tætte relationer,” siger Mads H. Winther, administrerende direktør i Aarhus United.

Sammen med Koncenton har Vestjysk Bank været hovedsponsorer i indeværende sæson, og klubben arbejder på at udvide hovedsponsor-gruppen med 1-2 nye virksomheder hen imod den kommende sæson.

Yderligere information:

Mads H. Winther, adm. direktør Aarhus United, mob. 28809970, mail: madsw@nordistic.com

Claus Lauenborg, regionsdirektør Vestjysk Bank, mob. 20185373, mail: lau@vestjyskbank.dk