fbpx

AARHUS UNITED har fået en ny spiller, men denne gang er det til bestyrelsesholdet.

Marianne Hartvigsen, der for år tilbage kunne have bidraget på håndboldbanen, har sagt ja til at bidrage i bestyrelseslokalet.Bestyrelsesformand Henrik Fuglsang udtaler: “Med baggrund i sin store erfaring fra erhvervslivet og sin erfaring som tidligere håndboldspiller og mangeårig dedikeret frivillig i VRI Håndbold, er vi helt sikre på, at Marianne bliver et meget værdifuldt bestyrelsesmedlem”.
Marianne Hartvigsen har været selvstændig i mange år og har været involveret i en række virksomheder. Aktuelt er hun som iværksætter i gang med brillevirksomheden Hart & Holm ApS (www.hartandholm.com), ligesom hun sammen med sin mand er medejer af H2O Sportswear, der som bekendt har leveret det smukkeste spillertøj i Bambusa Kvindeligaen.

Marianne udtaler: “Jeg har fulgt AARHUS UNITED siden etableringen, og jeg er imponeret over det, der er blevet skabt. Samtidigt er jeg bevidst om, hvor vigtigt projektet er for byen og byens kvinder. Derfor vil jeg gerne bidrage til, at AARHUS UNITED kan fortsætte sin vækst og vinde endnu større opbakning”.
Samtidigt med Mariannes indtræden har Jane Schumann valgt at takke af efter 2 år i bestyrelsen. Udover sit job på Forældreskolen har Jane nemlig fået et projekt, som hun gerne vil prioritere. Der skal lyde en stor tak til Jane, herunder for arbejdet i forhold til koordinering af samarbejdet med vores 10 fantastiske samarbejdsklubber.