fbpx

Cecilie Mørch stopper i Aarhus United

Skrevet af: Lasse Pedersen (22/04-2021)

Cecilie Mørch Hansen stopper i Aarhus United

Aarhus Uniteds rutinerede bagspiller Cecilie Mørch Hansen stopper i den scubablå-trøje efter indeværende sæson. Mørch kom til klubben inden denne sæson fra EH Aalborg og var i den første del af sæsonen en meget vigtig brik i det aarhusianske angrebsspil med sin store taktiske forståelse og sit stærke assistspil.

”Jeg har været rigtig glad for samarbejdet med Mørch, og hun har en væsentlig andel i vores gode resultater i denne sæson,” lyder det fra Heine Eriksen, cheftræner i Aarhus United.

I starten af februar blev Cecilie Mørch ramt af en knæskade, og hun har desværre siddet ude lige siden. Der er dog et håb om, at Mørch kan deltage i lørdagens kamp mod Viborg HK.

”Jeg håber meget, at Mørch kan nå at komme med i de resterende kampe i slutspillet. Hun har et godt blik for de små detaljer, så hun vil helt sikkert kunne bidrage med noget værdifuldt, hvis hun bliver klar. Sæsonen er langt fra færdig endnu, og mon ikke Mørch kommer til at sætte sit præg på de sidste kampe.” lyder det fra Heine Eriksen, der fortsætter:

”Jeg vil gerne sige en stor tak for indsatsen til Cecilie Mørch, og jeg er sikker på, at hun vil blive en gevinst for sin kommende klub.”

Mørch har indtil videre nået 19 kampe for Aarhus United med 21 scoringer og 15 assist i bæltet.