fbpx

๐Ÿ”ฅAARHUS UNITED spillere er blandt de bedste i Sandet!๐Ÿ”ฅ

Da der i sidste uge blev sat navne pรฅ den Beach Handball EM-trup, som ikke alene skal kรฆmpe for de rรธd/hvide farver, men ogsรฅ forsรธge at forsvare EM-guldet fra 2019, var der to velkendte AARHUS UNITED navne pรฅ listen.โ›ฑ
Emma Mogensen og Line Larsen er begge udtaget til den kommende EM-slutrunde, der afvikles i Bulgarien fra den 13.-18. juli. ๐Ÿ†๐Ÿฅ‡

De to AARHUS UNITED spillere har hรธje forventninger til den kommende EM-slutrunde, hvor de skal vรฆre med til at forsรธge at forsvare og genvinde EM-guldet fra 2019.
Emma Mogensen udtaler; โ€™๐ฝ๐‘’๐‘” ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘– ๐‘”๐‘ŽฬŠ๐‘Ÿ ๐‘–๐‘›๐‘‘ ๐‘ก๐‘–๐‘™ โ„Ž๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘˜๐‘Ž๐‘š๐‘ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’. ๐‘†๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘‘โ„Ž๐‘ŽฬŠ๐‘›๐‘‘๐‘๐‘œ๐‘™๐‘‘ ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘š๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘”๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘™๐‘’๐‘Ÿ, ๐‘‘๐‘ฆ๐‘”๐‘ก๐‘–๐‘”โ„Ž๐‘’๐‘‘, โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘‘ ๐‘œ๐‘” ๐‘ขโ„Ž๐‘’๐‘™๐‘‘, ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘‘๐‘’๐‘ก โ„Ž๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘™๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘š ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃรฆ๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘˜๐‘™๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘–๐‘™ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘œ๐‘๐‘ รธ๐‘”๐‘’ ๐‘œ๐‘” ๐‘”๐‘Ÿ๐‘–๐‘๐‘’ ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘›๐‘๐‘’๐‘› ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘’๐‘—๐‘Ÿ, ๐‘›๐‘ŽฬŠ๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘๐‘ ๐‘ก๐‘ŽฬŠ๐‘Ÿ. ๐‘‚๐‘” ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘˜๐‘Ž๐‘› ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘‘๐‘ ๐‘ก ๐‘™๐‘–๐‘‘๐‘ก ๐‘ ๐‘š๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘“ ๐‘”๐‘ข๐‘™๐‘‘.โ€™ Emma bliver bakket op at Line Larsen; โ€™๐ฝ๐‘’๐‘” ๐‘š๐‘’๐‘›๐‘’๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘– ๐‘ ๐‘œ๐‘š โ„Ž๐‘œ๐‘™๐‘‘ ๐‘œ๐‘” ๐‘ ๐‘œ๐‘š ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘ฃ๐‘–๐‘‘๐‘ข๐‘’๐‘™๐‘™๐‘’ ๐‘ ๐‘๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ ๐‘˜๐‘’๐‘™๐‘™๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘˜๐‘ฃ๐‘Ž๐‘™๐‘–๐‘ก๐‘’๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ. ๐ฝ๐‘’๐‘” โ„Ž๐‘ŽฬŠ๐‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘” ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘๐‘ŽฬŠ, ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘– ๐‘˜๐‘Ž๐‘› ๐‘ฃรฆ๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘‘ ๐‘ก๐‘–๐‘™ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ ๐‘๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’ ๐‘œ๐‘š ๐‘š๐‘’๐‘‘๐‘Ž๐‘™๐‘—๐‘’๐‘Ÿ.โ€™
Som forsvarende europamestre er i sรฅ favoritter til at tage titlen igen?
Line Larsen๐Ÿ’ฌ; โ€™โ€™๐ฝ๐‘Ž, ๐‘‘๐‘’๐‘ก ๐‘ฃ๐‘–๐‘™ ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘š๐‘’๐‘›๐‘’ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘– ๐‘’๐‘Ÿ, ๐‘›๐‘ข ๐‘›๐‘ŽฬŠ๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘– ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐ธ๐‘ข๐‘Ÿ๐‘œ๐‘๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’. ๐‘€๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘– โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’ ๐‘›๐‘ฆ๐‘’ ๐‘ ๐‘๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘‘, ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘‘๐‘’๐‘ก ๐‘๐‘™๐‘–๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘รฆ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ ๐‘’ โ„Ž๐‘ฃ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘Ž๐‘› ๐‘ฃ๐‘– ๐‘˜๐‘œ๐‘š๐‘š๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘–๐‘™ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ ๐‘ก๐‘ŽฬŠ ๐‘œ๐‘” ๐‘œ๐‘š ๐‘ฃ๐‘– ๐‘˜๐‘Ž๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘˜๐‘Ž๐‘๐‘’ ๐‘ ๐‘ข๐‘๐‘๐‘’๐‘ ๐‘’๐‘› ๐‘“๐‘Ÿ๐‘Ž 2019.โ€™ men konkurrencen er stor mener Emma Mogensen; โ€™๐ท๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’ ๐‘ฃ๐‘–๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘™๐‘–๐‘” ๐‘‘๐‘ฆ๐‘”๐‘ก๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘’๐‘Ÿ ๐‘š๐‘’๐‘‘, ๐‘ ๐‘œ๐‘š โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’ ๐‘“๐‘™๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘ก๐‘Ÿรฆ๐‘›๐‘–๐‘›๐‘”๐‘ ๐‘‘๐‘Ž๐‘”๐‘’ ๐‘ ๐‘Ž๐‘š๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘›๐‘‘ ๐‘œ๐‘ , ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘‘๐‘’๐‘ก ๐‘๐‘™๐‘–๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘๐‘’๐‘›โ„Ž๐‘ŽฬŠ๐‘Ÿ๐‘‘ ๐‘˜๐‘œ๐‘›๐‘˜๐‘ข๐‘Ÿ๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘๐‘’ – ๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘˜๐‘™๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘–๐‘™ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ก๐‘Ž๐‘”๐‘’ ๐‘˜๐‘Ž๐‘š๐‘๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘!โ€™
Selvom flere af de udtagende spillere var med til at vinde EM i 2019, sรฅ er der flere nye spillere med til denne slutrunde. En faktor som Emma Mogensen er klar over, โ€™๐ท๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘“๐‘’๐‘‘๐‘ก, ๐‘Ž๐‘ก ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘”๐‘’ ๐‘‘๐‘ฆ๐‘”๐‘ก๐‘–๐‘”๐‘’, ๐‘ข๐‘›๐‘”๐‘’ ๐‘๐‘ŽฬŠ ๐‘ฃ๐‘’๐‘— ๐‘“๐‘Ÿ๐‘’๐‘š! ๐‘€๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘’๐‘ก ๐‘ ๐‘ก๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘Ÿ ๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘ข๐‘Ÿ๐‘™๐‘–๐‘”๐‘ฃ๐‘–๐‘  ๐‘œ๐‘”๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘˜๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ฃ ๐‘ก๐‘–๐‘™ ๐‘œ๐‘ , ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ฃรฆ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘’๐‘‘ ๐‘“รธ๐‘Ÿ. ๐ท๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘˜๐‘Ž๐‘™ ๐‘ก๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘  ๐‘Ž๐‘›๐‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘Ÿ, ๐‘ฃ๐‘– ๐‘ ๐‘˜๐‘Ž๐‘™ ๐‘”๐‘ŽฬŠ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ ๐‘ก ๐‘œ๐‘” ๐‘ฃ๐‘–๐‘ ๐‘’ ๐‘™๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘‘๐‘’๐‘™๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘ ๐‘๐‘–๐‘๐‘™๐‘–๐‘› ๐‘œ๐‘” ๐‘”๐‘œ๐‘‘๐‘ก โ„Ž๐‘ข๐‘šรธ๐‘Ÿ – ๐‘๐‘ŽฬŠ๐‘‘๐‘’ ๐‘๐‘ŽฬŠ ๐‘œ๐‘” ๐‘ข๐‘‘๐‘’๐‘›๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘’๐‘› – ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘ก ๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘™๐‘™๐‘’ ๐‘“๐‘Ž๐‘˜๐‘ก๐‘œ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘‘๐‘Ž๐‘™๐‘—๐‘’๐‘Ÿ! ๐ฝ๐‘’๐‘” ๐‘”๐‘™รฆ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘š๐‘–๐‘”!โ€™.
Selvom Line Larsen var med til sidste slutrunde er hun ikke blandt dem med mest erfaring pรฅ holdet; ๐ฝ๐‘’๐‘” โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘’๐‘™๐‘ฃ ๐‘˜๐‘ข๐‘› ๐‘ฃรฆ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘’๐‘‘ ๐‘ก๐‘–๐‘™ 1 ๐‘ ๐‘™๐‘ข๐‘ก๐‘Ÿ๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘’ ๐‘œ๐‘” ๐‘ฃ๐‘–๐‘™ ๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘–๐‘˜๐‘˜๐‘’ ๐‘ ๐‘–๐‘”๐‘’, ๐‘Ž๐‘ก ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘“ ๐‘‘๐‘’๐‘š ๐‘š๐‘’๐‘‘ ๐‘š๐‘’๐‘ ๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ๐‘“๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘๐‘ŽฬŠ โ„Ž๐‘œ๐‘™๐‘‘๐‘’๐‘ก. ๐‘€๐‘’๐‘› ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘ฃ๐‘–๐‘™ โ„Ž๐‘—รฆ๐‘™๐‘๐‘’ ๐‘‘๐‘’ ๐‘›๐‘ฆ๐‘’ โ„Ž๐‘ฃ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘˜๐‘Ž๐‘› ๐‘œ๐‘” ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘ฃ๐‘’๐‘‘ ๐‘—๐‘’๐‘”, ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘– ๐‘ ๐‘œ๐‘š โ„Ž๐‘œ๐‘™๐‘‘ ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘”๐‘œ๐‘‘๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘™ ๐‘Ž๐‘ก โ„Ž๐‘—รฆ๐‘™๐‘๐‘’ โ„Ž๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘›, ๐‘ ๐‘ŽฬŠ ๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘’๐‘™ ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’๐‘” ๐‘ ๐‘™๐‘’๐‘ก ๐‘–๐‘˜๐‘˜๐‘’ ๐‘ข๐‘ ๐‘–๐‘˜๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ ๐‘๐‘ŽฬŠ.
Vi kan nรฆsten ikke vente med at fรธlge Emma og Line i det bulgarske sand!โ›ฑ๐Ÿ˜