fbpx

πŸ”₯AARHUS UNITED spillere er blandt de bedste i Sandet!πŸ”₯

Da der i sidste uge blev sat navne pΓ₯ den Beach Handball EM-trup, som ikke alene skal kΓ¦mpe for de rΓΈd/hvide farver, men ogsΓ₯ forsΓΈge at forsvare EM-guldet fra 2019, var der to velkendte AARHUS UNITED navne pΓ₯ listen.β›±
Emma Mogensen og Line Larsen er begge udtaget til den kommende EM-slutrunde, der afvikles i Bulgarien fra den 13.-18. juli. πŸ†πŸ₯‡

De to AARHUS UNITED spillere har høje forventninger til den kommende EM-slutrunde, hvor de skal være med til at forsøge at forsvare og genvinde EM-guldet fra 2019.
Emma Mogensen udtaler; ’𝐽𝑒𝑔 π‘“π‘œπ‘Ÿπ‘£π‘’π‘›π‘‘π‘’π‘Ÿ π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖 π‘”π‘ŽΜŠπ‘Ÿ 𝑖𝑛𝑑 𝑑𝑖𝑙 β„Žπ‘£π‘’π‘Ÿ π‘˜π‘Žπ‘šπ‘ π‘“π‘œπ‘Ÿ π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒. π‘†π‘‘π‘Ÿπ‘Žπ‘›π‘‘β„Žπ‘ŽΜŠπ‘›π‘‘π‘π‘œπ‘™π‘‘ π‘’π‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘Ÿπ‘”π‘–π‘›π‘Žπ‘™π‘’π‘Ÿ, π‘‘π‘¦π‘”π‘‘π‘–π‘”β„Žπ‘’π‘‘, β„Žπ‘’π‘™π‘‘ π‘œπ‘” π‘’β„Žπ‘’π‘™π‘‘, π‘ π‘ŽΜŠ 𝑑𝑒𝑑 β„Žπ‘Žπ‘›π‘‘π‘™π‘’π‘Ÿ π‘œπ‘š π‘Žπ‘‘ π‘£Γ¦π‘Ÿπ‘’ π‘˜π‘™π‘Žπ‘Ÿ 𝑑𝑖𝑙 π‘Žπ‘‘ π‘œπ‘π‘ ΓΈπ‘”π‘’ π‘œπ‘” π‘”π‘Ÿπ‘–π‘π‘’ π‘β„Žπ‘Žπ‘›π‘π‘’π‘› π‘“π‘œπ‘Ÿ π‘ π‘’π‘—π‘Ÿ, π‘›π‘ŽΜŠπ‘Ÿ 𝑑𝑒𝑛 π‘œπ‘π‘ π‘‘π‘ŽΜŠπ‘Ÿ. 𝑂𝑔 π‘ π‘ŽΜŠ π‘˜π‘Žπ‘› 𝑗𝑒𝑔 π‘π‘Žπ‘Ÿπ‘’ 𝑏𝑒𝑑𝑠𝑑 𝑙𝑖𝑑𝑑 π‘ π‘šπ‘Žπ‘”π‘’π‘› π‘Žπ‘“ 𝑔𝑒𝑙𝑑.’ Emma bliver bakket op at Line Larsen; ’𝐽𝑒𝑔 π‘šπ‘’π‘›π‘’π‘Ÿ π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖 π‘ π‘œπ‘š β„Žπ‘œπ‘™π‘‘ π‘œπ‘” π‘ π‘œπ‘š 𝑖𝑛𝑑𝑖𝑣𝑖𝑑𝑒𝑒𝑙𝑙𝑒 π‘ π‘π‘–π‘™π‘™π‘’π‘Ÿπ‘’ β„Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘›π‘”π‘’ π‘“π‘œπ‘Ÿπ‘ π‘˜π‘’π‘™π‘™π‘–π‘”π‘’ π‘˜π‘£π‘Žπ‘™π‘–π‘‘π‘’π‘‘π‘’π‘Ÿ. 𝐽𝑒𝑔 β„Žπ‘ŽΜŠπ‘π‘’π‘Ÿ π‘œπ‘” π‘‘π‘Ÿπ‘œπ‘Ÿ π‘π‘ŽΜŠ, π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖 π‘˜π‘Žπ‘› π‘£Γ¦π‘Ÿπ‘’ π‘šπ‘’π‘‘ 𝑑𝑖𝑙 π‘Žπ‘‘ 𝑠𝑝𝑖𝑙𝑙𝑒 π‘œπ‘š π‘šπ‘’π‘‘π‘Žπ‘™π‘—π‘’π‘Ÿ.’
Som forsvarende europamestre er i sΓ₯ favoritter til at tage titlen igen?
Line LarsenπŸ’¬; β€™β€™π½π‘Ž, 𝑑𝑒𝑑 𝑣𝑖𝑙 𝑗𝑒𝑔 π‘šπ‘’π‘›π‘’ π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖 π‘’π‘Ÿ, 𝑛𝑒 π‘›π‘ŽΜŠπ‘Ÿ 𝑣𝑖 π‘’π‘Ÿ π‘“π‘œπ‘Ÿπ‘ π‘£π‘Žπ‘Ÿπ‘’π‘›π‘‘π‘’ πΈπ‘’π‘Ÿπ‘œπ‘π‘Žπ‘šπ‘’π‘ π‘‘π‘Ÿπ‘’. 𝑀𝑒𝑛 𝑣𝑖 β„Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘›π‘”π‘’ 𝑛𝑦𝑒 π‘ π‘π‘–π‘™π‘™π‘’π‘Ÿπ‘’ π‘šπ‘’π‘‘, π‘ π‘ŽΜŠ 𝑑𝑒𝑑 π‘π‘™π‘–π‘£π‘’π‘Ÿ 𝑠𝑝æ𝑛𝑑𝑒𝑛𝑑𝑒 π‘Žπ‘‘ 𝑠𝑒 β„Žπ‘£π‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘Žπ‘› 𝑣𝑖 π‘˜π‘œπ‘šπ‘šπ‘’π‘Ÿ 𝑑𝑖𝑙 π‘Žπ‘‘ π‘ π‘‘π‘ŽΜŠ π‘œπ‘” π‘œπ‘š 𝑣𝑖 π‘˜π‘Žπ‘› π‘”π‘’π‘›π‘ π‘˜π‘Žπ‘π‘’ 𝑠𝑒𝑐𝑐𝑒𝑠𝑒𝑛 π‘“π‘Ÿπ‘Ž 2019.’ men konkurrencen er stor mener Emma Mogensen; ’𝐷𝑒𝑑 π‘’π‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘›π‘”π‘’ π‘£π‘–π‘Ÿπ‘˜π‘’π‘™π‘–π‘” 𝑑𝑦𝑔𝑑𝑖𝑔𝑒 π‘›π‘Žπ‘‘π‘–π‘œπ‘›π‘’π‘Ÿ π‘šπ‘’π‘‘, π‘ π‘œπ‘š β„Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘šπ‘Žπ‘›π‘”π‘’ π‘“π‘™π‘’π‘Ÿπ‘’ π‘‘π‘ŸΓ¦π‘›π‘–π‘›π‘”π‘ π‘‘π‘Žπ‘”π‘’ π‘ π‘Žπ‘šπ‘šπ‘’π‘› 𝑒𝑛𝑑 π‘œπ‘ , π‘ π‘ŽΜŠ 𝑑𝑒𝑑 π‘π‘™π‘–π‘£π‘’π‘Ÿ π‘π‘’π‘›β„Žπ‘ŽΜŠπ‘Ÿπ‘‘ π‘˜π‘œπ‘›π‘˜π‘’π‘Ÿπ‘Ÿπ‘’π‘›π‘π‘’ – π‘šπ‘’π‘› 𝑗𝑒𝑔 π‘’π‘Ÿ π‘˜π‘™π‘Žπ‘Ÿ 𝑑𝑖𝑙 π‘Žπ‘‘ π‘‘π‘Žπ‘”π‘’ π‘˜π‘Žπ‘šπ‘π‘’π‘› π‘œπ‘!’
Selvom flere af de udtagende spillere var med til at vinde EM i 2019, sΓ₯ er der flere nye spillere med til denne slutrunde. En faktor som Emma Mogensen er klar over, ’𝐷𝑒𝑑 π‘’π‘Ÿ 𝑓𝑒𝑑𝑑, π‘Žπ‘‘ π‘‘π‘’π‘Ÿ π‘’π‘Ÿ π‘ π‘ŽΜŠ π‘šπ‘Žπ‘›π‘”π‘’ 𝑑𝑦𝑔𝑑𝑖𝑔𝑒, 𝑒𝑛𝑔𝑒 π‘π‘ŽΜŠ 𝑣𝑒𝑗 π‘“π‘Ÿπ‘’π‘š! 𝑀𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑑 π‘ π‘‘π‘–π‘™π‘™π‘’π‘Ÿ π‘›π‘Žπ‘‘π‘’π‘Ÿπ‘™π‘–π‘”π‘£π‘–π‘  π‘œπ‘”π‘ π‘ŽΜŠ π‘˜π‘Ÿπ‘Žπ‘£ 𝑑𝑖𝑙 π‘œπ‘ , π‘‘π‘’π‘Ÿ β„Žπ‘Žπ‘Ÿ π‘£Γ¦π‘Ÿπ‘’π‘‘ π‘šπ‘’π‘‘ π‘“ΓΈπ‘Ÿ. π·π‘’π‘Ÿ π‘ π‘˜π‘Žπ‘™ π‘‘π‘Žπ‘”π‘’π‘  π‘Žπ‘›π‘ π‘£π‘Žπ‘Ÿ, 𝑣𝑖 π‘ π‘˜π‘Žπ‘™ π‘”π‘ŽΜŠ π‘“π‘œπ‘Ÿπ‘Ÿπ‘’π‘ π‘‘ π‘œπ‘” 𝑣𝑖𝑠𝑒 𝑙𝑖𝑔𝑒 𝑑𝑒𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑠𝑐𝑖𝑝𝑙𝑖𝑛 π‘œπ‘” π‘”π‘œπ‘‘π‘‘ β„Žπ‘’π‘šΓΈπ‘Ÿ – π‘π‘ŽΜŠπ‘‘π‘’ π‘π‘ŽΜŠ π‘œπ‘” π‘’π‘‘π‘’π‘›π‘“π‘œπ‘Ÿ π‘π‘Žπ‘›π‘’π‘› – π‘‘π‘’π‘Ÿ π‘’π‘Ÿ β„Žπ‘’π‘™π‘‘ 𝑒𝑠𝑠𝑒𝑛𝑑𝑖𝑒𝑙𝑙𝑒 π‘“π‘Žπ‘˜π‘‘π‘œπ‘Ÿπ‘’π‘Ÿ π‘“π‘œπ‘Ÿ π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖𝑛𝑑𝑒 π‘šπ‘’π‘‘π‘Žπ‘™π‘—π‘’π‘Ÿ! 𝐽𝑒𝑔 π‘”π‘™Γ¦π‘‘π‘’π‘Ÿ π‘šπ‘–π‘”!’.
Selvom Line Larsen var med til sidste slutrunde er hun ikke blandt dem med mest erfaring pΓ₯ holdet; 𝐽𝑒𝑔 β„Žπ‘Žπ‘Ÿ 𝑠𝑒𝑙𝑣 π‘˜π‘’π‘› π‘£Γ¦π‘Ÿπ‘’π‘‘ π‘šπ‘’π‘‘ 𝑑𝑖𝑙 1 π‘ π‘™π‘’π‘‘π‘Ÿπ‘’π‘›π‘‘π‘’ π‘œπ‘” 𝑣𝑖𝑙 π‘‘π‘’π‘Ÿπ‘“π‘œπ‘Ÿ π‘–π‘˜π‘˜π‘’ 𝑠𝑖𝑔𝑒, π‘Žπ‘‘ 𝑗𝑒𝑔 π‘’π‘Ÿ 𝑒𝑛 π‘Žπ‘“ π‘‘π‘’π‘š π‘šπ‘’π‘‘ π‘šπ‘’π‘ π‘‘ π‘’π‘Ÿπ‘“π‘Žπ‘Ÿπ‘–π‘›π‘” π‘π‘ŽΜŠ β„Žπ‘œπ‘™π‘‘π‘’π‘‘. 𝑀𝑒𝑛 𝑗𝑒𝑔 𝑣𝑖𝑙 β„Žπ‘—Γ¦π‘™π‘π‘’ 𝑑𝑒 𝑛𝑦𝑒 β„Žπ‘£π‘œπ‘Ÿ 𝑗𝑒𝑔 π‘˜π‘Žπ‘› π‘œπ‘” π‘ π‘ŽΜŠ 𝑣𝑒𝑑 𝑗𝑒𝑔, π‘Žπ‘‘ 𝑣𝑖 π‘ π‘œπ‘š β„Žπ‘œπ‘™π‘‘ π‘’π‘Ÿ π‘”π‘œπ‘‘π‘’ 𝑑𝑖𝑙 π‘Žπ‘‘ β„Žπ‘—Γ¦π‘™π‘π‘’ β„Žπ‘–π‘›π‘Žπ‘›π‘‘π‘’π‘›, π‘ π‘ŽΜŠ 𝑑𝑒𝑛 𝑑𝑒𝑙 π‘’π‘Ÿ 𝑗𝑒𝑔 𝑠𝑙𝑒𝑑 π‘–π‘˜π‘˜π‘’ π‘’π‘ π‘–π‘˜π‘˜π‘’π‘Ÿ π‘π‘ŽΜŠ.
Vi kan nΓ¦sten ikke vente med at fΓΈlge Emma og Line i det bulgarske sand!β›±πŸ˜