fbpx

Bravida er ny hovedsponsor i Aarhus United

Bravida, der er en af landets største tekniske installations- og servicevirksomheder, er kommet med ombord som ny hovedsponsor i håndboldligaklubben Aarhus United.

Aftalen gælder foreløbig for de næste to år, og dermed bliver Bravida den tredje hovedsponsor i Aarhus United. ”Vi er utrolig stolte over og glade for, at så stærk og anerkendt en virksomhed som Bravida, bliver en del af vores i forvejen stærke netværk. Bravida har stor erfaring med sponsorater i sportens verden, og de er en meget seriøs partner for os. Bravida har en meget præcis forventning til, hvad de kan bruge deres involvering i Aarhus United til, og aftalen er et decideret kvantespring for Aarhus United, der gør os i stand til at tage klubben og holdet til næste niveau,” siger Mads H. Winther, administrerende direktør i Aarhus United.

Den stærke fokus på og de fine resultater med talentudvikling i en kvindeelitesport, samt det store arbejde med at støtte de lokale moderklubber har været to af de væsentlige elementer for Bravida. ”Vi har stærke holdninger til kønsdiversitet på arbejdsmarkedet, og vigtigheden i at støtte talentarbejdet lokalt og i oplandet. Vi er først og fremmest noget gennem vores evne til at have de dygtigste medarbejdere, herunder i vores evne til at udvikle talenterne. De værdier ser vi spot on i Aarhus United, og vi kommer til at involvere os i klubben som mere end ’blot’ en traditionel sponsor,” siger Johnny Hey, administrerende direktør i Bravida Danmark.

Som en del af aftalen får flere af spillerne i Aarhus United en særlig relation til Bravida, der vil bruge spillerne i en særskilt branding. ”I Bravida har vi en stor passion for vores forretning. Vi engagerer os hundrede procent i det, vi beskæftiger os med, og vi har et ønske om at skabe store resultater sammen. Det spejler fuldstændig det, vi oplever hos Aarhus United, og jeg er sikker på, at vores samarbejde vil skabe værdi til begge organisationer”.

Udover Bravida er også Vestjysk Bank og Obton hovedsponsorer i Aarhus United, og klubben har et mål om at få en fjerde hovedsponsor med inden for et år.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
Mads H. Winther, adm. direktør i Aarhus United mob. 28 80 99 70
Johnny Hey, adm. direktør i Bravida mob. 25 25 23 44