fbpx

BUUS bliver sponsor i Aarhus United

Skrevet af Lasse Pedersen (23/09-2021)

Buus er en ambitiøs og bæredygtig anlægsgartner- brolægger- og kloakvirksomhed med 30 års erfaring. Buus gør landets byer, arbejdspladser og hjem grønnere og løser komplekse anlægsopgaver med nyeste teknologi, udstyr og viden. Buus skaber alt fra unikke haverum til nogle af branchens største og meste krævende anlægs- og plejeopgaver, klimaindsatser, rådgivning mv.

“Vi er så glade for at kunne støtte op om Aarhus United og blive en del af fællesskabet omkring klubben. Vi har et stærkt værdifællesskab med Aarhus United, og vi synes, at arbejdet med “Lokale superhelte” og talentudvikling er en rigtig fin dimension til klubben, som betyder meget for vores beslutning om at støtte op om Aarhus United” siger Kristian Buus, direktør og grundlægger hos Buus A/S.

“Hos Buus er strategien tydelig, og vi vil være en udviklingsivrig virksomhed, der hjælper den grønne omstilling på vej, og så vil vi være branchens dygtigste spiller. Det opnår vi kun ved at have de mest kompetente, mest engagerede og gladeste medarbejdere. Så det er vores ambition. Kort og godt. Og her ligner vores indsats jo Aarhus United. Vi er også optaget af talentpleje og –udvikling, og vi har en evig bestræbelse på at udvikle os og blive dygtigere.” siger Kristian Buus.

“Vi er også en del af en branche, der tidligere var en rigtig “mandebranche”. Det er det ikke i samme grad mere, og slet ikke hos Buus. Vi er allerede en meget blandet flok af mænd og kvinder i firmaet, og i løbet af de kommende år, vil endnu flere kvinder blive en del af vores firma. Netop derfor skifter vi også fokus fra at være en klassisk sponsor af herresport, til nu også at sponsorere kvindesporten.” siger Kristian Buus.

“Da vi gerne vil være den bedste arbejdsplads for vores medarbejdere, så ønsker vi at kunne tilbyde dem gode oplevelser – og her er Aarhus United en super god mulighed. Vi glæder os til, at vores medarbejdere kan få et tættere forhold til Aarhus United, opleve kampene og se det stærke værdifællesskab mellem Buus og Aarhus United. Det håber vi er både inspirerende og motiverende.” siger Kristian Buus