fbpx

Profilavis – Aarhus United

Skrevet af Lasse Pedersen (11/10-2021)

Aarhus United har i samarbejde med Aarhus Stiftstidende udgivet en profilavis 🤩
 
Du har nu muligheden for at få et indblik, i en spændende rækker historier fra Aarhus United!
 
Du kan blandt andet læse et interview med de 3 hovesponsorere, og læse om deres motivation for at være en del af Aarhus United. Læs også Louise Bak og Nora Persons take på, at være den yngste målvogterduo i ligaen. Cheftræner Heine Eriksen åbner op for nogle tanker og refleksioner om, hvad han mener klubben Aarhus United har potentiale til på den lange bane.
 
Også den tidligere landsholdsspiller og nuværende håndboldekspert Trine Nielsen, samt Jan Schouby chefredaktør for Aarhus Stiftstidende, har set på Aarhus United udefra, og sat nogle ord på, hvilken klub de ser.
 
Det er bare nogle af historierne, som du kan få et indblik. Sæt dig i en blød stol og nyd aftenen med nogle spændende artikler!
 
Tryk på knappen herunder, for at tilgå profilavisen
 
LET´S GET UNITED 💙