fbpx

Exacto – et sponsorat med hjerte og forretning i fokus!

Brobygning mellem data og information, så beslutninger tages på et oplyst grundlag – dette er essensen af, hvad exacto hjælper deres kunder med. exacto udvikler brugervenlige, planlægningsværktøjer, som muliggør, at kunderne slipper af med alle de tunge Excel-ark, som typisk plager planlægningsprocessen.

exacto tæller knap 20 konsulenter fordelt på kontorer i København, Aarhus og København. At exacto betragter sig selv, som en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling gør, at der er stor fokus på kunden, og at exacto’s løsninger altid kan tilpasses kundens behov.

For Tom Kortegaard, der er partner i exacto, er håndbold en stor del af hverdagen både som familiefar og træner for AGF u11 holdet. I Aarhus United er mangfoldighed, fællesskab og talentudvikling nogle af nøgleværdierne. Det er også noget, som ikke går ubemærket hen for Tom.

”Jeg har selv døtre, som spiller håndbold i Aarhus. Jeg er selv træner for AGF´s u11 hold, som ser rigtig meget op til spillerne fra Aarhus United. Vi har en træningstid, der er lige efter, Aarhus United er færdig med at træne. Det er dejligt at se, hvordan Aarhus United-spillerne er supergode til lige komme hen og sige hej. De kan endda huske flere af pigernes navne, hvilket betyder rigtig meget for dem. Jeg synes, det er så jordnært, og det gør, at de har noget at spejle sig i, og nogle rollemodeller at se op til. Så den del, synes jeg, Aarhus United spillerne gør rigtig, rigtig godt. Det har også medvirket til, at jeg gerne vil investere i klubben”

”Derudover synes jeg, Aarhus United har fat i nogle rigtige ting ved at samle unge talenter fra forskellige klubber. Så den ide, køber jeg meget ind på, og synes, det er et spændende projekt at følge, og det er en rejse, jeg gerne vil være en del af”, siger Tom Kortegaard – partner i exacto’s afdeling i Aarhus.

Forretningsmæssigt skaber fællesskabet og netværket også værdi for exacto.

”En af de andre grunde til, vi er sponsor, er muligheden for at netværke. Vi kan mærke, at det virker. Det, at vi kan netværke, er vigtigt for hvilken som helst virksomhed. Det netværk, som Aarhus United tilbyder, er meget spændende. Jeg har allerede været med til et par møder, og det virker til, at være nogle spændende mennesker og gode omgivelser.” Afslutter Tom Kortegaard.

Aarhus United er meget mere end 2x 30 minutter og duften af harpiks. I Aarhus United er menneskerne i fokus, og vi vil skabe et fællesskab omkring den sport, vi alle holder så meget af. Vi er stolte over at have exacto med på holdet i Aarhus United!

Let´s Get United!!