fbpx

Vafler, fransk-kryds og mentaltræning

Skrevet af: Lasse Pedersen (30/10-2021)

For mange er det måske en helt normal lørdag, ikke desto mindre er det hvad truppen har brugt formiddagen på i dag. Kl.08:30 startede opvarmningen, til dagens træning, ude i Skæring Hallen. En træning hvor nogle disciplinerede og arbejdsomme HEI´s u17 drenge deltog, og bidrog til en intens træningssession.
 
Allerede inden træningen var slut, havde duften af nylavede vafler, spredt sig rundt i hele hallen. Solveigh fra HEI sportscafé havde stået og lavet et lækkert morgenbord, hvor der absolut ikke manglede noget. Efter depoterne igen var tanket op, stod den op et oplæg med MYT – Mind Your Talent.
 
Ligeledes som der trænes hopskud, fløjkryds og bænkpres, er det vigtig at træne den mentale styrke. En ofte overset faktor i eliteidræt. Mind Your Talent leverede et spændende og inddragende oplæg om mentalttræning og sports psykologi, hvor spiller aktivt blev inddraget, og der blev berørt mange interessante emner. Mentalt velvære er en vigtig del, både når der skal præsteres inden på banen, og når vi, som mennesker og hold, skal agere udenfor banen! Vi ser frem til, at fortsætte der allerede gode samarbejde med MYT – på den lange bane!
 
Tak til både HEI u17 drenge, Solveigh og Mind Your Talent for en rigtig god dag. Aarhus United fortsætter i et tætpakket kampprogram. Først ude i mod Skanderborg Håndbold på onsdag d.03/11 og sidenhen 2 hjemmekampe d.06/11 og 12/11 i mod henholdsvis Ringkøbing Håndbold og Ajax København! Kom i hallen og bak op om Aarhus United holdet, så vi sammen fortsat kan skabe en fantastisk stemning! 🤩
 
LETS´S GET UNITED 💙