fbpx

“Vi ses mandag kl.06:45”

Som altid er der styrketræning på programmet mandag morgen kl.06:45. I dag var ingen undtagelse. Efter den opløftende sejr i weekenden over Ringkøbing Håndbold, stod den på fælles styrketræning, for hele truppen, her til morgen. 💪
 
Selvom solen endnu ikke var stået op, var der højt humør og sved på panden i styrkelokalet. Spillerne gennemgik deres træningsprogram, før mandags andre gøremål stod for dagen. Senere i dag mødes spillerne igen, først til et oplæg hvor weekendens kamp bliver gennemgået. Herefter går det løs på halvgulvet, hvor der skal arbejdes med forskellige fokuspunkter, frem mod fredagens kamp i mod Ajax Håndbold!
 
Det hårde arbejde fortsætter, og vi glæder os til at inviterer jer i hallen, på fredag d.12/11 kl.18:45, når der igen skal jagtes 2 point på hjemmebane! 🤩
 
LET´S GET UNITED 💙