fbpx

KonditorBager Strandvejen i Risskov fortsætter samarbejdet med AARHUS UNITED!

Skrevet af Lasse Pedersen (19/11-2021)

Sætninger som: ”Ej jeg håber, det er de gode hindbærsnitter igen” eller ”Kan du huske den der chokoladekage, den var jo vanvittig god” er efterhånden en normal ting på kampdage i Aarhus United. KonditorBageren leverer altid kage, til samarbejdspartnere i halvlegen, og til spillerne efter kamp. Til dato har det været et hit hver gang! Uanset om det er onsdag aften kl.20:00 der spilles kamp, eller om det er lørdag eftermiddag kl.14:00 leverer Konditorbageren i Risskov altid samme høje kvalitet! 🍰

Derfor er vi meget glade for at kunne melde ud, at vi forsætter samarbejdet med Niller og Gitte, der driver KonditorBager Strandvejen i Risskov.

Oveni aftalen om kage til alle hjemmekampe, forsætter KonditorBageren også som personlig sponsor for Frederikke Hedegaard. Frederikke er en spiller som har haft store dele af sin håndboldopvækst i Aarhus. Frederikke er indbegrebet af Aarhus United, og vi er derfor stolte over, at Konditorbageren i Risskov fortsætter som hendes personlige sponsor! 🤩

Mangler du brød til morgenkaffen, en lækker kage til når der skal hygges, eller er der tale om et større arrangement – så er én ting sikkert! Konditorbageren i Risskov leverer altid kvalitetsprodukter, og vi kan give en meget stor anbefaling herfra!

Tag et smut forbi Nordre Strandvej 11A og besøg KonditorBageren, et sted fyldt med lækre fristelser 🎂

Tak til KonditorBager Strandvejen – vi ser frem til et fortsat godt samarbejde!

LET´S GET UNITED!! 💙