fbpx

Aarhus United sætter ord på første halvdel af sæsonen!

Skrevet af Lasse Pedersen (20-11-2021)

Første halvdel af 2021/22 sæsonen er gået på held, og der er nu pause i Bambusa Kvindeligaen frem til januar. En halvsæson som har budt på op og nedture for Aarhus United. Cheftræner Heine Eriksen, har i dette interview, sat nogle ord på opstarten, holdets styrke og målsætningen for sæsonen.
 
Nyheden om at Marie Aamand før sæsonstart var nødsaget til, at indstille håndboldkarrieren, var en trist nyhed både på og udenfor banen. Heine lægger heller ikke skjul på, at hun var tiltænkt en bærende rolle på holdet:
 
”Der er ingen tvivl om, at vi havde en plan op til sæsonen, som byggede meget på Marie Aamand og hendes kvaliteter. Vi havde skrevet kontrakt med hende, og hun skulle være en af de bærende kræfter. Desværre måtte Marie bed om, at få sin kontrakt ophævet, da en skade forhindrer hende i, at kunne spille på højeste niveau. Vi valgte ikke at hente en ny spiller, og vi arbejdede videre med de 14 spiller som vi havde.”
 
At tro på holdet som helhed, og de kvaliteter som holdet indebærer, viste sig hurtigt, at være en god beslutning. I Aarhus United er holdet den bedste spiller, og Heine har lagt hen af vejen, været rigtig godt tilfreds med holdets indsats. Han forklarer: 
 
”Vi har en meget fleksibel trup, hvor vi ser et meget stort potentiale. Vi fik en rigtig god opstart, hvor vi spillede godt. Meget af det spil har vi også taget med ind i Ligaen. Vi har spillet nogle rigtig gode kampe undervejs. Jeg synes at vi i år, har spillet bedre i den første halvdel, end vi gjorde i sidste sæson. Det giver grundbund til stor optimisme for den kommende halvdel af sæsonen. Skal jeg sætte en finger på noget, så er jeg meget skuffet over den kamp, som vi spiller i Skanderborg. Der spiller vi nok den dårligst kamp, jeg har oplevet i mine 5 år i klubben. Den er jeg meget skuffet over. I forhold til pointhøsten, så skulle vi havde haft 2 point der, så vi havde haft 11 i stedet for de 9 vi har nu.
 
Ellers har jeg ikke noget at sætte en finger på, der har været logik i vores resultater. Nu ligger vi på en delt 9. plads, i en meget tæt gruppe. Vores ambition har ikke ændret sig – målsætningen er slutspillet Det er ikke sikkert vi opnår den målsætning, men vi vil være med til, at kæmpe om den til det sidste. Det er der ingen tvivl om.”
 
Kampen om den slutspilsgivende 8. plads vil blive hård, men Heine er absolut optimistisk på holdets vegne:
 
”Vi har et godt holdt, selvom vi afgav nogle væsentlige spiller, på centrale positioner, optil til denne sæsonen. Vi har spillet nogle rigtig gode kampe, derfor er jeg også sikker på vi står stærkere i anden halvdel.” slutter Heine Eriksen
 
Fra Aarhus United skal lyde en stor tak, for den opbakning som vi har modtaget. Tak til alle som har været i hallen, og gang på gang skaber en fremragende stemning. Tak til de samarbejdsklubber som har været med til indløb. Tak til alle samarbejdspartnere som bakker op omkring klubben. Tak til alle frivillige som har hjulpet til – uden jer kan intet af det her lade sig gøre! 🙏
 
Vi ses i hallen til januar, når vi igen slår dørene op, til håndbold fra landet bedste række!
 
LET`S GET UNITED!! 💙