fbpx

Line Ellertsen stopper i Aarhus United efter sæsonen

I rækken af forlængelser i Aarhus United til den kommende sæson, er der også aftaler, som udløber.

Line Ellertsen, den fintestærke norske bagspiller, som kom til Aarhus United for tre år siden, slutter i Aarhus med udgangen af sæsonen 2021/22.

“Jeg har nydt mine tre år i Aarhus, som har udviklet mig både som håndboldspiller og som menneske. Jeg tager fra Aarhus og Aarhus United med fantastiske minder, venskaber og stor erfaring og vil se tilbage på min tid i Aarhus som noget helt unikt,” siger Line Ellertsen, der er noget så sjældent som lige god med højre og venstre arm.

Det er helt simpelt længsel efter sin familie, der gør, at Line Ellertsen tager retur til Norge.

”Jeg vil gerne igen tæt på min familie og mine nærmeste, og det får jeg muligheden for ved at flytte tilbage til Norge. Beslutning om at vende tilbage til Norge har ikke været nem, idet jeg efterlader mig rigtig mange gode minder og relationer i Aarhus. Jeg vil helt sikkert i fremtiden lægge vejen forbi Aarhus United, når det er muligt. Klubben og Heine Eriksen har betydet rigtig meget for min udvikling og jeg ser frem til at spille på holdet sæsonen ud og indfri vores fælles målsætninger,” understreger Line Ellertsen.

“Line er en fantastisk spiller at arbejde med og passer rigtig godt ind i vores DNA. Ekstrem talentfuld, ung og sulten på at udvikle sig konstant. I år har vi set en moden udgave af Line Ellertsen, og jeg glæder mig til at følge hendes udvikling i fremtiden,” udtaler Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen.

Tak for nogle gode år i klubben Line Ellertsen – alt held og lykke på din videre rejse!