fbpx

U19 spillere udtaget til det danske u20 landsholdet

Efter kampen i mod Horsens gik Aarhus Uniteds ligatrup på en uges ferie. Imellem tiden er Cheftræner Heine Eriksen taget afsted med det danske U20 Landshold. De er taget til Ungarn for at spille 3 landskampe henholdsvis i mod det Japanske A-landshold, og 2 gange i mod det Ungarske u20 landshold. Med i truppen, som i går satte kurs mod Ungarn, er der 2 Aarhus United u19 spillere at finde.
 
Efter flotte præstation på u19 holdet, er både Julie Lilholt og Kathrine Broløs Damgaard udtaget. Julie Lilholt er efterhånden fast inventar på det danske u20-landshold, og hun er også begyndt, at være med omkring Aarhus Uniteds ligatrup. Kathrine Broløs Damgaard skal for første gang, iklæde sig den rød/hvide landsholdtrøje, når u20-landsholdet løber på banen i denne weekend. Det er hendes første udtagelse, og kan nu skrive u20-landsholdspiller på CV´et!
 
Vi ønsker de 2 spiller stort tillykke, samt held og lykke i de 3 kampe!
 
LET´S GET UNITED!!