fbpx

Nytårshilsen

Kære sponsorer, samarbejdspartnere, frivillige og andre venner af AARHUS UNITED

På vej ud af 2021 skal der lyde en kæmpestor tak til jer alle for jeres interesse og indsats for AARHUS UNITED.2021 blev på alle måder et mærkeligt år. Det første halvår var præget af tomme tribuner, ingen EAT UNITED og restriktioner for snart sagt alt, der var sjovt…

Og en klub uden fastansatte i administrationen, fordi vi i slutningen af 2020 havde lagt strategien ’Minus 1, plus 2’ for at få forbedret vores økonomiske fundament og holde klubben i live.Strategien lykkedes og med udgangen af sæsonen (juni 2021) stod vi økonomisk bedre, end vi nogensinde har gjort før. Det havde ikke været muligt uden den enorme opbakning, vi oplevede blandt eksisterende sponsorer og de mange nye samarbejdspartnere, der kom til i det første halvår af 2021.

Vores sportslige præstationer var – igen – det store samtaleemne blandt sportsjournalister og håndboldeksperter, og – igen – var det af den helt positive slags. Endnu en gang kvalificerede vi os til slutspillet, og endnu en gang kom vi fra baghjul og var uhyre tæt på at komme blandt de fire i medaljeslutspillet. På alle måder en imponerende præstation, der ikke bliver mindre, når man tænker på, hvor meget hjemmebanen i Stadionhallen betyder for vores spillere og den ekstra energi og motivation, de får ved den kolossale opbakning, vi normalt har. Men tomme tribuner betød en helt anden kampoplevelse, og alligevel var Heine og spillerne en skrækmodstander for de øvrige tophold.

Heldigvis nåede vi at ses og få sagt ordentligt farvel til sæsonen 2020/21 ved en opvisningskamp i Silkeborg med efterfølgende festivitas. Her fik vi også sagt farvel til de spillere, der stoppede i AARHUS UNITED. I bestyrelsen var der også udskiftning; således sagde vi i årets løb farvel til Carsten Reinholdt Andersen, Jane Schumann og Majken Pape, og har i stedet fået fuldgode erstatninger ind i Marianne Hartvigsen og Mette Holzmann.

Vi gik ind til sæsonen 2021/22 med friske kræfter både på holdet og bag linjerne, og heldigvis med en styrket gruppe af frivillige, der er alfa og omega for, at vi kan få vores kampafviklinger og EAT UNITED til at spille på så højt et niveau, som vi formår. Vores frivillige får alt for sjældent den anerkendelse, de fortjener, så herfra skal lyde en meget stor tak til jer alle!

Første halvdel af sæsonen er nu gået, og sportsligt har der både været opture og -nedture. Det har taget tid at spille et nyt hold sammen, og med de mange unge spillere i vores trup, er der en del indbyrdes afklaringer der skal på plads. Lige nu ligger vi lige udenfor top 8, men ikke længere væk, end det fortsat er vores mål at komme med i slutspillet. Vores cheftræner Heine Eriksen ser fremskridt fra uge til uge, og han er fuld af fortrøstning, så det har vi andre også bare at være 😉

I december måned brillierede vores landshold til VM i Spanien og fik medaljer for første gang i otte år. Vi er sikre på, at landsholdets præstationer smitter af på klubberne og den hjemlige turnering. Men desværre bliver det, i al fald i de første runder, igen med tomme tribuner. Vi er frygtelig ærgerlige over, at vi igen må undvære vores store, trofaste publikum, og at vi heller ikke kan mødes med alle jer til EAT UNITED i forbindelse med kampene. Vi håber, situationen hurtigt bliver normaliseret, så vi igen kan ses og have fede håndboldoplevelser sammen. Under alle omstændigheder skal du ikke gå glip af vores næste to kampe, for TV2 sender nemlig vores kamp den 2. januar på udebane mod HIH direkte på hovedkanalen kl. 14.00, mens vores hjemmekamp mod Randers onsdag den 5. januar bliver vist på TV2 Sport!

I december røg der en ’nyhed’ rundt i alle medier, nemlig at AARHUS UNITED var på Dansk Håndbold Forbund sorte liste, og derfor ikke måtte skrive kontrakter. Det var en fejl af DHF, og selvom forbundet var hurtigt ude og dementere, gav ’nyheden’ os desværre en dårlig fortælling i miljøet, som vi ikke har brug for! Apropos kontrakter, så forlængede vi mod slutningen af året kontrakterne med to af vores mest profilerede spillere, nemlig June Bøttger med to år, og Mathilde Neesgaard med tre år. Det er kontraktforlængelser, der har givet stor omtale og respekt i Håndbolddanmark, og som understreger vores nøglespilleres tro på AARHUS UNITEDs fremadrettede projekt.

Året sluttede endvidere med endnu en dejlig nyhed, nemlig at vi har ansat Astrid Wierzba som Chief Revenue Officer i AARHUS UNITED. Astrid begynder officielt den 1. januar, men er allerede så småt gået i gang. Hvis ikke I allerede har været i kontakt med Astrid, vil I snart lære hende bedre at kende!

Det bliver virkelig spændende med Astrid ombord, og vi har store forventninger til, at vi kan tage AARHUS UNITED det næste step i udviklingen – sammen med jer alle!

Vi håber, vi snart kan mødes til håndbold i topklasse i Stadionhallen.

Rigtig godt nytår til jer alle,

 

Bestyrelsen AARHUS UNITED