fbpx

Aarhus United vælger at begrænse tilskuer-antallet til 500 til kampen 19. Januar mod Viborg HK

Selv om myndighederne igår aktiverede ”Superliga-ordningen” og vi derved kan have 3 sektioner af 500 tilskuere i hallen, så har Aarhus United af logistiske og sikkerhedsmæssige årsager besluttet at det samlet tilskuerantal til kampen på onsdag, 19. Januar mod Viborg HK kun bliver med et samlet tilskuer-antal på 500.

Adm. Direktør – Mads H. Winter, vi er taknemmelige for at vi igen kan have tilskuere i hallen. I tilskuere er brændstoffet for vores piger og kampe uden tilskuere bliver aldrig det samme. Vi må sande at flere forhold i og omkring Stadionhallen, alt fra indgang, de 2 sektioner, toilet- og bodforhold, gør at det svært at dele disse sektioner skarpt op på en god måde, som vi skal kunne gøre. Derfor har vi besluttet at vi kun giver adgang til 500 tilskuere som en totalt. Vi forventer ca 200 i vores VIP, så til en start åbner vi op for at man kan købe / trækker 300 billetter i vores system. Vi kan kun opfordre til at folk går ind og bestiller billetter hurtigst muligt. Der vil ikke være mulighed for at købe billet ved indgangen.

Til kampen er der således følgende krav:

·         Gyldig billet

·         Gyldig Coronapas (børn under 15 fritaget)

·         Mundbind med mindre man sidder på tilskuerpladserne (børn under 12 fritaget)

Billetter købes / hentes via:

https://aarhus-united.safeticket.dk/71641/AARHUS_UNITED_-_Viborg_HK