fbpx

Samarbejdsklubber giver fri éntre til Aarhus United kampe

Vidste du godt, at hvis du er medlem i en af vores samarbejdsklubber, kan du tage hele familien gratis med ind og se Aarhus United spille?? 🤩
Det er nemlig rigtig. I Aarhus United har vi 10 samarbejdsklubber henholdsvis AGF Håndbold , BMI Beder-Malling Idrætsforening, HEI Håndbold, IF Lyseng Håndbold, Lystrup IF Håndbold, Skovbakken Håndbold, Stavtrup Håndbold, Viby IF Håndbold, VRI Håndbold og Brabrand IF Håndbold. Hver samarbejdsklub har deres helt egen unikke rabatkode, som alle medlemmer må bruge, til at hente fribilletter til vores hjemmekampe.
 
Det fungerer således:
2. Vælg den ønskede kamp
3. Tryk ”Find billetter”
4. Med orange står der ”Indløs Rabatkode”
5. Her skrives koden og siden opdateres
6. Herefter kommer en ny valgmulighed ”Samarbejdsklub”
7. Vælg ønskede antal billetter
8. Vi ses i Stadionhallen!
 
Er du i tvivl om hvilken unikke rabatkoden lige nøjagtig din klub har, så kontakt enten din egen klub eller os i Aarhus United. Så skal vi nok være behjælpelige. Er du selv medlem i en af vores samarbejdsklubber? Måske har du en søster, datter, mor eller bror som er? Så skynd dig ind og hente billetter til vores næste hjemmekamp!
 
Vi spiller næste kamp i morgen kl.15:00 imod København Håndbold! Skynd dig og find rabatkoden frem, tag familie og venner med i hånden og kom i Stadionhallen, når københavnerne skal sendes hjem uden point i tasken!
 
LET´S GET UNITED!!