fbpx

Aarhus United vinder over København Håndbold

Med et veloplagt publikum i rykken trækker Heine Eriksens tropper sig sejrrigt ud af aftens opgør. Efter blot få minutter er Aarhus United holdet bagud 0-3, men med en stærk holdindsats kæmper de scuba-blå sig tilbage i første halvleg og går til pause med cifrene 16-9. I anden halvleg begynder det at blive tæt, men med koldblodighed i den afgørende fase vinder Aarhus United 🥳
 
Heine Eriksen var også svært tilfreds med aftenens indsatsen:
”Det er en kamp hvor vi spiller fremragende i første halvleg. Vi lykkes med det vi gerne vil lykkes med, og vi ved jo at København er et godt hold, så selvfølgelig kommer de op og presser os. Alligevel for vi kørt en forholdsvis sikker seje hjem. Jeg står tilbage med en rigtig god følelse efter kampen i dag. Jeg synes, at der er virkelig mange spillere som har leverer nogle gode præstationer igennem de 3 første kampen, og i dag bringer vi det niveau videre, og får point ud af det. Det ser rigtig fint ud for de næste kampe”
 
Med adskillige flotte redninger i målet, var det Nora Persson i målet som blev kåret til kampens spiller! 💪
 
Tak til alle fremmødte i Stadionhallen i aften! Vi spiller igen på hjemmebane d.09/02 kl.18:45 imod Silkeborg-Voel.
 
LET`S GET UNITED!! 💙