fbpx

Udekampen mod Holstebro er udskudt på ubestemt tid

Indtil denne uge har Aarhus United klaret sig igennem det høje smittetryk i samfundet med ganske få smittede. Dette er ændret voldsomt i denne uge og grundet stor og udbredt Covid-smitte i truppen, er den kommende kamp, lørdag ude mod Holstebro udsat på ubestemt tid jf. det gældende regelsæt i DHF.
 
Mads Hyllested Winther: “Vi har kæmpet med alt vi har haft på at sikre truppen mod smitte, men vi må sande at vi lige nu står med stor smitte i truppen og derfor udsættes kampen mod Holstebro. Vi håber og tror på at vi er oppe og stå igen til kampen der er fastsat til onsdag 9. Februar i Stadionhallen mod Silkeborg-Voel, men det kræver at vi får en del spiller tilbage og de er symtomfri mandag eftermiddag.”
 
Det er ærgerligt at vi ikke kan gå på banen lørdag i Holstebro og bygge videre på den fantastiske indsats mod København Håndbold – med endnu en udsat kamp, så går vi et hårdt kampprogram i møde, når vi er tilbage, men pigerne vil gå til enhver kamp med stor gejst” slutter Mads Hyllested Winther som heller ikke selv er gået fri for smitte i denne omgang.
 
LET´S GET UNITED!