fbpx

Lokalbrag i vente onsdag aften

Efter en flot kamp og vigtig sejr over København sidste uge venter endnu en vigtig kamp, når Aarhus United onsdag aften tager imod rivalerne fra Silkeborg.
 
Over weekenden har der været corona i truppen og medførte, at kampen mod Holstebro Håndbold i lørdags er flyttet til d.27/02. Spillerne er nu ude af isolation og har i dag trænet for fuld kraft i hallen igen. Vi forventer derfor at spille kampen på onsdag d.09/02 kl.18:45 imod Silkeborg-Voel KFUM som planlagt.
 
Og kan man lide tætte kampe, kan man godt glæde sig til opgøret på onsdag mellem Aarhus United og Silkeborg-Voel, der historisk set har tætte kampe med mange mål og høj intensitet. Pt. ligger silkeborgenserne med en foreløbig 5. plads lunt i tabellen, men med aarhusianernes sejr i sidste uge er både selvtilliden og sulten efter yderligere 2 point helt i top, så intet er givet på forhånd.
 
Kom derfor med i Stadionhallen og bak op om byens piger, så vi kan skabe en fantastiske stemning og fejre, at vi igen kan mødes om dét, vi elsker – nemlig håndbold! Hent dine billetter via dette link: https://aarhus-united.safeticket.dk/
 
Er du medlem i én af vores samarbejdsklubber, kan du tage hele familien med og få fri entré til vores hjemmekampe. Hver samarbejdsklub har en unik rabatkode, du kan få af din klub – eller ved at kontakte Lasse på lasse@aarhus-united.dk
 
Vi glæder os til at være tilbage på fuldt tryk igen!!
 
LET´S GET UNITED!! 💙