fbpx

Hæsblæsende østjysk lokalbrag ender med en pointdeling

Hæsblæsende østjysk lokalbrag ender med en pointdeling efter Aarhus United spillede 23-23 mod Randers HK
 
Op til kampen havde cheftræner Heine Eriksen lagt vægt på, at de resterende kampe i grundspillet ville blive nogle tætte 50/50-kampe, hvor ligeværdigheden mellem Aarhus United og deres respektive modstandere vil blive tæt. Set ud fra den betragtning, ramte cheftræneren hovedet lige på sømmet i forhold til den intense uafgjorte duel, som de mange fremmødte tilskuere kunne overvære i dag i Stadionhallen.
 
En kamp der stort set havde alt: fight, intensitet, tempo i begge ender og en afgørelse efter tid, hvor Aarhus Uniteds Mathilde Neesgaard kunne sende et straffekast i de randrusianske netmasker til det uafgjorte resultat. Det blev en kamp, som det var fuldstændig forventet på forhånd, mener Heine Eriksen, der kunne se to mandskaber være fælles om at skabe en medrivende håndboldaffære:
 
”Det blev tæt hele vejen igennem: de har en del føringer igennem kampen, og det samme har vi. Med 10 minutter tilbage af kampen tyder noget på, at kampen er ved at knække over til Randers’ fordel, men heldigvis får vi udvist god morale og får point ud af den. Det kan vise sig at være et rigtig vigtigt point – både når vi kigger på holdene over os og under os i tabellen. Som kampen forløber synes jeg, at resultatet er retfærdigt. Begge mandskaber leverer en god kamp, hvor vores største udfordring bliver at omsætte vores mange chancer til mål – med det angrebsspil og chancer vi spiller os til, så er 23 mål for lidt,” konkluderer United-styrmanden, der allerede igen kan se frem til at jagte to point til kontoen, når Aarhus United på onsdag tager imod Skanderborg hjemme i Stadionhallen:
 
”Nu kommer kampene som perler på en snor: på onsdag har vi endnu en af de her 50/50-kampe mod Skanderborg, og vi forventer, at det bliver en rigtig hård fight om de to point. Det kan sagtens blive lige så god en kamp, som den vi så mod Randers i dag. Derfor er der rigtig mange gode grunde til at komme i Stadionhallen på onsdag,” afslutter han.
 
Aarhus United-målvogter, Louise Bak Jensen, kunne efter kampen modtage kåringen som kampens spiller af dagens kampsponsor fra Din Forsikringsmægler. Mange sublime redninger blev leveret nede på United-stregen af det unge målmandstalent.
 
På onsdag tager Aarhus United som sagt mod Skanderborg Håndbold hjemme i Stadionhallen – der er kampstart kl. 18.45.