fbpx

Smuk-sejr over Skanderborg

Den gode Aarhus United-stime blev i aften forlænget med en smuk 32-28 sejr hjemme over Skanderborg 😍🥳🤩✌️
 
I søndags måtte de blåklædte Aarhus United-spillere kæmpe med næb og klør, før de for 3. hjemmekamp i streg kunne tilføje vigtige point til kontoen i Bambusa Kvindeligaen. Her til aften skulle de så forsøge at følge op på søndagens uafgjorte resultat mod Randers, hvor gæsterne fra nabobyen Skanderborg Håndbold havde lagt visit forbi Stadionhallen.
 
Med 32 scorede mål fortæller historien lidt sig selv: et Aarhus United-hold, der i aften var i angrebshopla, men i store dele af kampen havde glemt forsvarsspillet derhjemme. Dog tippede det målrige lokal-derby til aarhusiansk side, og cheftræner Heine Eriksen var efter kampen endnu engang svært tilfreds med det angrebsspil, som han så fra sit hold:
”I aften blev det en sejr, der kom i hus på rigtig godt angrebsspil, hvor forsvarsspillet var knapt så godt. Vi formår ikke på noget tidspunkt at sætte det forsvar sammen, som vi gerne ville. Men med 32 mål synes jeg til gengæld til tider, at vi spillede rigtig god angrebshåndbold. Det blev en sejr, som vi skulle arbejde hårdt for, men til sidst endte det med at blive forholdsvis komfortabelt. Vi kunne nok godt have gjort sejren større, hvis vi havde haft lidt mere fokus i kampens sidste 5 minutter. Sejren gør, at vi på søndag kan tage til Holstebro med optimisme, da vi er inde i en god stime – vi vil se, om vi ikke også er i stand til at tage 2 nye vigtige point med hjem fra Holstebro,” forklarer han med glæde i stemmen.
 
Afslutningsvis uddeler han roser til sine to fløjspillere, June Bøttger og Stine Holm, der udviste stor træfsikkerhed fra hver sin kant.
Derudover spillede både Mathilde Neesgaard og Marielle Martinsen også en god kamp i bagkæden, hvor de begge var med til at skabe drive og tempo i spillet.
Som sagt ligger Aarhus Uniteds jagt på 2 nye point allerede på søndag, hvor de skal en tur til Holstebro – der er kampstart kl.17.