fbpx

Overbevisende Aarhus United-sejr mod Holstebro

Overbevisende Aarhus United-sejr på 21-29 i svær udebanekamp mod Holstebro!
 
Hvis ambitionen og drømmen om slutspilsdeltagelse skal forløses, så har Aarhus United i nogle uger nu efterhånden kendt til præmissen inden de sidste kampe i Bambusa Kvindeligaens grundspil: 2 point skal gerne proppes på kontoen.
 
I dag skulle de blåblusede aarhusianere så et smut forbi et Holstebro-mandskab, der ikke helt har haft den sæson i ligaen, som de ved sæsonstart havde håbet på, hvor de hidtil står noteret for beskedne 6 point. Og Holstebros svære sæson dannede netop grundlag for, at Heine Eriksen inden kampen anså kampen for at gå under kategorien: ”en svær udebanekamp”. For hvordan reagerer et hold, der måske ikke har så meget at spille for?
 
Fra kampens start havde Aarhus United-holdet i hvert fald i sinde at vise, at de havde alt at spille for, og i kampens indledning kom de ud som ild og torden, hvor de efter tre minutters spil kunne bringe sig foran 0-4. Herfra så det aarhusianske mandskab sig ikke tilbage, og Heine Eriksen var godt tilfreds med hvad han så fra sit hold:
”Jeg synes virkelig, at vi allerede fra kampens start går ud og viser, at vi har mere at spille for end Holstebro. Vi brager derudaf, og inden for de første tre minutter vi jo foran 0-4. Det hul slipper vi aldrig. Angrebsmæssigt leverer vi en fin indsats, hvor specielt kontrafasen fungerede rigtig godt. Det var en kamp, hvor visse spillere udmærkede sig: en Emma Mogensen, der normalt trækker et stort læs i forsvaret, laver 5 rigtig gode mål fra stregen i dag. Fra stregpositionen var hun godt hjulpet af Katarina Berens, der lige så tegnede sig for 5 scoringer – vores stregspil fungerede rigtig godt i dag,” forklarer en tilfreds cheftræner, der i den kommende uge kan se ind i internationale gøremål, ligesom det er tilfældet for en del af klubbens spillere.
 
Sammen med U20-landsholdet skal Heine Eriksen til Rumænien, hvor de danske talenter skal spille tre landskampe mod Frankrig, Rumænien og Tyrkiet – han får i øvrigt selskab af de tre Aarhus United-talenter Emilie Firgaard, Julie Lilholt og Katrine Broløs Damgaard.
 
Marielle Martinsen skal også et smut hjem forbi Norge til samling med det norske beach-landshold, ligesom Thea Stankiewicz er udtaget til det svenske A-landshold, hvor hun på papiret skal ind og snuse til holdet gennem træninger de første to dage af samlingen.
 
Derfor bliver den kommende uge en anelse spredt, hvor de resterende spillere får tid til at fokusere på den fysiske træning. Næste gang Aarhus United skal i den vigtige kampild bliver torsdag d. 10. marts, hvor de skal et smut til Ringkøbing og kæmpe for 2 nye vitale point!