fbpx

Neesgaard månedens bedste Bambusa-spiller

Med 160 sæsontræffere flyver Aarhus Uniteds nummer 88 op på podiet som kvindeligaens absolutte topscorer, ligesom hun på listen over flest assist har fodret sine holdkammerater med målgivende afleveringer intet mindre end 105 gange, hvilket gør hende til ligaens 2. bedste oplægger.

For at opnå disse bedrifter har Mathilde Neesgaard kun skulle bruge 23 kampe, og bare lige for at proppe prikken over i’et topper hun også ligaens MEP-liste. I Aarhus United tager vi hatten af for vores fighterivrige og dygtige profil, der altså nu også kan pryde hylden i hjemmet med kåringen som ”Månedens spiller i februar måned”.

”Hårdt arbejde betaler sig,” som hun selv lægger ud med at forklare, og den type kåring er naturligvis et stort rygstød på et vigtigt tidspunkt af sæsonen, hvor slutspilsplaceringerne skal jagtes:

”Det betyder selvfølgelig sindssygt meget med sådan en kåring. Specielt fordi, at kåringen er uddelt ud fra nogle spillemæssige parametre. Det er dejligt at se, at noget at det hårde arbejde man har lagt igennem den sidste periode bliver belønnet, og fremadrettet giver det selvfølgelig blod på tanden i forhold til at fortsætte med de tendenser, som holdet har vist det sidste stykke tid,” fortæller den altid smilende og energiske bagspiller, der peger på én bestemt facet i spillet, som har fungeret specielt godt i år 2022:

”I 2022 synes jeg generelt vi har fået bevist, at vi er et sindssygt godt angrebshold, når vi formår at sætte hinanden i gode situationer. Vi har fået opbygget en stærk kontinuitet over de seneste måneder, og den lukrerer vi på nu. Det er lykkedes os at hente nogle gode sejre, som har lunet og givet selvtillid. Men jeg kunne ikke have spillet så godt uden mine holdkammerater, der har sat mig op og derved gjort mig bedre. Det giver mit spil noget ro, og jeg tror det har medvirket til, at jeg har kunne levere på et stabilt højt niveau over længere tid,” afslutter hun.

Sportslig ansvarlig i Aarhus United, Mads H. Winther, er imponeret over den udvikling, som Mathilde Neesgaard har gennemgået igernnem årene i Aarhus United – han forklarer:

”Jeg husker første gang jeg så den ”tyndbenet rødhætte” som kom på besøg fra TTH Holstebro og drev gæk med os – jeg tænkte, hun er noget helt specielt. Vi er super tilfredse med, at Neesgaard har valgt os for de næste tre sæsoner. Vi er stolte over, at vi kan bidrage med at udvikling af spillere som Neesgaard, hvor hun i Aarhus United har været igennem en eksplosiv udvikling. Jeg tænker at Landstræneren snart skal finde frem til hendes nummer – eller kan han bare ringe mig, jeg mener hun er der hvor en landsholdsudtagelse er aktuel selv om landsholdet er sammensat med nogle dygtige bagspillere.” afslutter han med et grin.

Afrundingsvis bliver Mathilde bedt om at tage stilling til, hvorvidt hun igen kommer til at modtage hæderen med kåringen af månedens spiller – hertil er prioriteten i øjeblikket anderledes:

”Jeg håber bare, at vi kan fortsætte vores gode stime og udvikling. Så må vi se, om det bliver til en plads ’øverst på podiet’ igen. Egentlig betyder det ikke så meget for mig: jeg vil bare gerne med mit hold i slutspillet”.

Giv vores dygtige og altid smilende humørbombe et kæmpe skulderklap med den flotte kåring!

Skal du og din virksomhed have muligheden for at være PERSONLIG SPONSOR for Mathilde Neesgaard for den kommende sæson, så ring Mads på 28809970 eller kast en email hans vej på madswinther@ecuworldwide.com