fbpx

Afgørende point mod Ringkøbing

Aarhus United drager i dag til Ringkøbing, og spiller endnu en vigtig kamp i Bambusa kvindeligaen. Aarhus United er inde i en god stime, og med ambitioner om slutspillet, er 2 points vigtige i aftenens opgør. Har du ikke mulighed for at komme til Ringkøbing og se kampen, kan den følges på Top Håndbolds app kl.19:00!
 
Det er vigtigt at forsætte den gode stime, og Heine Eriksen tror også på det er en opgave som kan løses:
 
”Det er endnu en kamp i denne række af vigtige kampe for Aarhus United. Skal vi have øjnene rettet mod slutspillet, er dette også en kamp vi skal have points i. Det bliver en vanskelig opgave, da Ringkøbing har levet en god sæson. Vi ved godt det ikke er en nem opgave på udebane en torsdag aften i Ringkøbing, men vi tror på det er en opgave vi kan løse, og fortsætte den gode stime vi er inde i.”
 
Som en del af optakten til aftenens kampen var ligatruppen tirsdag morgen inviteret på dejlig morgenmad hos en vores hovedsponsorer Vestjysk Bank i deres filial i Aarhus. Det blev til et par hyggelige timer i meget uformelle rammer. Emner var bl.a. hvorfor Vestjysk Bank støtter op omkring Aarhus United, hvordan de kan hjælpe den enkelte spiller og hvad Aarhus United gør for Vestjysk Bank. Efter en god og nærværende dialog, krydret med mange gode spørgsmål fra truppen, gik spillerne derfra med gode input til deres hverdag udenfor håndboldbanen!
 
Tak til Vestjysk Bank for et godt arrangementet! 💙
 
LET´S GET UNITED!