fbpx

Aarhus United og Novicell i nyt samarbejde

Et nyt samarbejde mellem Aarhus United og Novicell skal styrke kommunikationen på klubbens sociale medier og udvikle en af klubbens centrale spillere Emma Mogensen – uden for håndboldbanen.

Dét fortæller Chief Revenue Officer Astrid Wierzba, der ser samarbejdet som et kærkomment bidrag til at gøre Aarhus United endnu mere synlig gennem godt indhold på de sociale medier skrevet og lavet af spillerne selv.

”Vi er superglade for samarbejdet. Både fordi det med Emma som del af holdet giver nogle unikke muligheder for kontinuerligt at levere nyheder og indslag, der viser, hvor hårdt vi træner og arbejder for at blive et bedre håndboldhold sammen,” siger Astrid Wierzba.

”Og fordi Emma med stillingen får mulighed for at bygge et lag ovenpå sin uddannelse, der ideelt set kan bære hende ind i en halvtidsstilling hos Novicell, når hun har afleveret sit speciale til sommer. Aarhus er en studieby, hvor man bliver klogere, og det her giver hende mulighed for at bruge sine evner både på og uden for banen.”

Konkret skal Emma Mogensen arbejde hos Novicell de næste 3 måneder med Aarhus United som case. Emma har tidligere arbejdet med kommunikation og vil blive oplært, i hvordan man driver en kommunikationsplatform med kommercielle briller på. Dét er til gavn for både Aarhus United og Novicell, fortæller administrerende direktør i Novicell, Per Kirchner.

”Vi gør det for at styrke forretningen Aarhus United, men også fordi vi i Novicell er vant til at skabe og udvikle egne medarbejdere. Vi håber derfor, at Emma på sigt kan udvikle sig en til kommerciel medarbejder, hvis viden vi kan bruge til at skabe værdi for både Novicell og Emma.”

Ifølge Per Kirchner viser samarbejdet også, hvordan erhvervslivet og elitesport i Aarhus kan spille hinanden gode.

”I det her tilfælde får Novicell en engageret og veluddannet kvinde, som er vant til at gå forrest på et hold med kloge hoveder. Sammen bygger vi nye kompetencer til gavn for Emma og Novicell med en længere horisont end Emmas kontrakt med Aarhus United. Det er en vindersituation for alle – også for Aarhus som Samarbejdets By.”

Hovedpersonen selv er også godt tilfreds med ansættelsen.

”Som elitesportsudøver skal der hele tiden træffes valg. Eet af de valg bliver nemmere for mig nu, fordi jeg med stillingen får konkret erhvervserfaring indenfor et område, jeg gerne vil arbejde med sideløbende med og efter mit håndboldliv,” siger Emma Mogensen.

Kontakt

For spørgsmål eller kommentarer er man velkommen til at kontakte Chief Revenue Officer Astrid Wierzba på mobil +45 2991 8985 eller e-mail: astrid@aarhus-united.dk