fbpx

Lige ved og næsten mod Ajax

Det blev til en tæt og hektisk kamp med fatale afbrændinger, da Aarhus United besøgte Ajax på udebane i Bavnehøj-hallen. Holdene fulgtes tæt ad i første halvleg, og efter de første 30 minutter var stilling 12-11. Kampen bølgede ligeledes frem og tilbage i de sidste 30 minutter, men for mange brændte skud, og en velspillende Mathilde Juncker i målet for Ajax, blev udslagsgivende for kampens resultat. Træner Heine Eriksen udtaler:
 
”Vi lykkes med rigtig mange ting, men vi må også erkende, at vi ikke er gode nok til at udnytte vores chancer. Når vi lader deres målvogter stå med 47% ved at afslutte for dårligt i gode situationer, så bliver det svært at vinde en håndboldkamp. Defensivt står vi i store perioder rigtig fint med en stærkt spillende Nora Person i målet, men scorer vi ikke flere end 20 mål, så vinder vi ikke sådan en kamp.”
 
Med kun én kamp tilbage af grundspillet er det nu ikke længere kun op til Aarhus United selv at afgøre om slutspillet bliver en realitet i år. Aarhus United er afhængige af, at Ajax København tager endnu en sejr i næste runde, når de på hjemmebane møder København Håndbold. Lykkes dét, kan Aarhus United med en sejr over Horsens Håndbold på onsdag stadig sikre sig en slutspilsplads.
 
”Nu ser vi frem mod en kamp på onsdag imod Horsens, hvor vi stadig er i spil til en slutspilsplads. Vi er nu i en situation, hvor vi er afhængige af, at Ajax tager 2 points over København. Sker det, og er vi i stand til at sikre en sejr over Horsens, så er vi i slutspillet. Vi skal kæmpe for at gøre vores del, og vi har alt og spille for,” afslutter Heine Eriksen.
 
Det er på onsdag kl.20:00, det hele skal afgøres.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i Stadionhallen, når Aarhus United møder Horsens Håndbold i grundspillets sidste runde!
 
LET´S GET UNITED!!