fbpx

Sejr over Horsens var ikke nok

En SEJR på 22-20 over Horsens og flere point på resultattavlen end sidste år var desværre ikke nok til at kvalificere holdet til spillet om medaljer. Aarhus United ender som nr 9 i gruppespillet, og er dermed klar til at tage hul på kvalspillet med flest point og udsigt til 4 spændende kampe, der alle spilles i løbet af april.

Kampprogram
6. april kl 18.45: Aarhus United vs Randers
9. april kl 17.30: Skanderborg vs Aarhus United
13. april kl 19.00: Ringkøbing vs Aarhus United
16. april kl 15.00: Aarhus United vs Ajax København

Tjek programmet her >>>

Vi håber at se lige så mange på lægterne til de kommende kampe som i onsdags, hvor 350 local heroes fra vores 10 samarbejdsklubber var samlet til fællesspisning og fælles indløb inden kamp! Vi takker for opbakningen aka 8. mand på banen, og glæder os til at se og mærke jer til kampene igen i april.

#letsgetunited