fbpx

Thy rocks i AARHUS UNITED og AARHUS UNITED rocks i Thy

Kom med, når vi tager på heldagstur til Thy for at høre musik og opleve områdets fantastiske natur, kultur og produkter. Turen byder bl.a. på en tur gennem Thy Nationalpark og forbi Cold Hawaii. Vi skal også smage på lokale specialiteter fra Klitmøller Røgeri og Thisted Bryghus – inden turen går til musikfestivalen, som byder på navne som Jung, Drew Sycamore, Gnags og mange flere. Der er tale om en hyggelig og afslappet dag, hvor der bliver mulighed for at netværke med nye som gamle bekendtskaber. Arrangementet henvender sig til eksisterende samarbejdspartnere og virksomheder, der er interesseret i at blive det. Tid: fredag d. 24. juni 2022. Afgang med bus fra Stadionhallen kl 08.30 og forventet hjemkomst kl 00.30. Sted: Thy og Thy Rock Pris: 1800 kr + moms Tilmelding: foregår til event- og marketingkoordinator Lasse Pedersen på lasse@aarhus-united.dk. Har man lyst til at blive i Thy og fortsætte næste dag, kan der ved hurtig tilmelding formidles adgang til overnatning. Læs mere om festivalen på www.thyrock.dk