fbpx

Celine Holst lægger håndboldskoene på hylden

Det blev kun til det ene år for Celine Elkjær Holst i sin anden periode i Aarhus United. Den stærke stregspiller vælger at lægge håndboldskoene på hylden for at prioritere sit stude.

”Jeg var rigtig glad for at komme ’hjem til Aarhus’ og have min daglige gang i Stadionhallen og klubben, som jeg kendte så godt fra min første periode i Aarhus United,” siger Celine Holst og fortsætter:

”Jeg er en pige, som gør tingene 100%, og hvor jeg tidligere har haft deltidsjob ved siden af min håndboldkarriere, har jeg nu et krævende studie, som jeg i denne sæson desværre ikke har følt, at jeg har haft det fornødne overskud til. Derfor har jeg truffet den svære beslutning, at ligahåndbold for mit vedkommende er slut efter denne sæson. Jeg kan ikke være i Aarhus United med håndbremsen trukket, men jeg vil glæde mig til at være på plads på tilskuerrækkerne i fremtiden.”

Allerede da Celine Elkjær Holst kom til Aarhus United for et års tid siden, var det med en usikkerhed om, hvor længe aftalen skulle laves.

”Da vi blev enige med Celine om at tage et år, for at se, hvor hun og vi stod, vidste vi godt, at der var risiko, at det kun blev den ene sæson. Celine var en plug-and-play spiller for os, da hun var med i klubben fra starten, og vi har i denne sæson set en moden udgave af Celine, som det har været en meget stor fornøjelse at have i klubben,” siger Mads H. Winther sportslig ansvarlig i Aarhus United, der begræder og samtidig respekterer beslutningen.

”Jeg har dyb respekt for Celines beslutning. Celine er en all-in-pige, der vil give sig fuldstændig i alt, hun er med i. Det skal vi respektere, og Celine har sat mange aftrykt i Aarhus United, hvor hun på grund af sin kompromisløse fight var en fanfavorit fra starten af,” lyder det fra Mads H. Winther.

Også cheftræner Heine Eriksen ærgrer sig over at skulle undvære Celine Holst, men har samtidig fuld forståelse for beslutningen.

”Vi var rigtig glade for at lande Celine i anden omgang i klubben. Hun vidste, hvad hun gik ind til, og det samme gjorde vi. Jeg håber, Celine finder overskud til håndbolden på højeste niveau igen på den anden side af sit studie, for håndbolden kan altid bruge krigere, der giver sig fuldt ud hver gang, og det er netop det, der kendetegner Celine,” lyder det fra Heine Eriksen.