fbpx

Nyt stregspilsskyts til Aarhus United

Det bliver den 22-årige Christina Hansen, der i den kommende sæson skal supplere Katarina Berens på stregen i Aarhus United.

Den hårdtarbejdende fighter har fået sin håndboldopdragelse i Randers HK, for hvem hun også spillede i ligaen. Før denne sæson skiftede Christina Hansen til storsatsende Vendsyssel Håndbold, der dog i slutningen af februar gik konkurs.

”Christina er en ung og talentfuld stregspiller, som vi faktisk kiggede på forrige år. Den gang faldt brikkerne anderledes ud, men nu er det glædeligvis lykkedes at få en aftale i stand, og jeg ser frem til at Christina skal ind på stregen og fighte for Aarhus United i næste sæson,” siger Mads H. Winther, sportslig ansvarlig i Aarhus United.

Med konkursen i Vendsyssel Håndbold blev spillerne fritstillet, og Christian Hansen har holdt formen ved lige i Aarhus.

”Christina kom i klemme i konkursen i Vendsyssel, og hun har gæstet – og trænet med os i en længere periode. Her har hun vist det rette DNA, som vi i Aarhus United kan bruge,” lyder det fra Mads H. Winther.

Christina Hansen, der har 40 ungdomslandskampe på sit CV, tog selv kontakt til Aarhus United, da Vendsyssel Håndbold lukkede ned.

”Jeg har i flere år haft lyst til at prøve mine kræfter af i Aarhus United og blive en del af klubben, som jeg har hørt så meget godt om. Mine første indtryk har været meget positive, og jeg er enormt glad for aftalen. Jeg glæder mig ekstremt meget til at Stadionhallen bliver min nye hjemmebane, det har altid været et svært sted at komme som modstander. Jeg ved, at jeg kan lægge flere lag på mit spil, og jeg tror, at det bedst sker på et homogent hold som Aarhus United og med et meget erfarent trænerteam,” siger Christina Hansen.

Aarhus Uniteds cheftræner Heine Eriksen har et godt kendskab til sin nye stregspiller, og han glæder sig over tilgangen.

”Christina er en rigtig fighter på stregen, stærk i begge ender, hårdtarbejdende og bare en dejlig pige for en håndboldtrup. Hun har været med på alle U-landsholdene, og der er rigtig meget potentiale i Christina Hansen. Hun har trænet med os i en længere periode, og det har bestemt været overbevisende,” lyder det fra Heine Eriksen.

Christina Hansen afløser Celine Holst Elkjær, der har valgt at drosle sin håndboldkarriere ned. Aftalen mellem Christina Hansen og Aarhus United er i første omgang for en sæson.