AARHUS UNITED indgår aftale med Celine Lun …

AARHUS UNITED indgår aftale med Celine Lun …

AARHUS UNITED indgår aftale med Celine Lundbye Kristiansen

 

Højrebacken Celine Lundbye Kristiansen og AARHUS UNITED har indgået aftale til den kommende sæson. En aftale der er kommet i stand takket være en god dialog med Idrætshøjskolen Aarhus omkring et fremtidigt samarbejde, og en hjælpende hånd fra bestyrelsesformanden

 

AARHUS UNITED har endnu engang tiltrukket et ungt dansk håndboldtalent til spillertruppen. I den kommende sæson i HTHGO ligaen får klubben nemlig ekstra at skyde med på højrebacken, når den tidligere Nykøbing Falster spiller Celine Lundbye Kristiansen bliver tilknyttet resten af de aarhusianske dameliga-spillere. Cheftræner Heine Eriksen glæder sig over, at man har indgået et samarbejde med Idrætshøjskolen Aarhus da de har været med til at gøre det muligt at tiltrække en spiller som Celine:

”Vi forventer os meget af samarbejdet med Idrætshøjskolen Aarhus i fremtiden. Aarhus har rigtig meget at byde på, og det er vigtigt at vi som klub også indgår samarbejde med uddannelsesinstitutionerne i byen, da det er med til at styrke talentudviklingen i AARHUS UNITED markant.”

Forstander på Idrætshøjskolen Aarhus, Henrik Løvschall er også rigtig godt tilfreds med samarbejdet:

”På Idrætshøjskolen Aarhus glæder vi os på samme måde over samarbejdsaftalen og vi er på vej med flere aftaler med de aarhusianske eliteklubber. Celine skal gå på højskolen og er meget målrettet i sit valg, således at hun på dette år gennemfører en fitnessuddannelse og i foråret en personligtræner uddannelse i fitness. Da hun samtidig interesserer sig for psykologi vælger hun dette fag sammen med et af de andre højskole tilbud om personlig udvikling. Vi plejer at slå de andre højskoler i håndbold og det kan Celine nok også hjælpe med.”

Den 22-årige højreback glæder sig til at starte på Idrætshøjskolen og i AARHUS UNITED:

”AARHUS UNITED er en fed klub. Det er super fedt, at der er så mange unge spillere med blod på tanden. Jeg glæder mig til at blive en del af det miljø og alt det sociale på holdet. Jeg kender en masse af pigerne fra ungdomslandsholdet, og jeg håber vi sammen kan være med til at drille topholdene.”

Heine Eriksen har også svært ved at skjule glæden over, at han kommer til at råde over endnu en ung spiller:

”Det er vitalt for os at få en venstrehåndet bagspiller mere ind i truppen. Det gør, at vi nu ser endnu mere optimistisk frem mod næste sæson. Celine er rigtig dygtig, og på trods af hendes unge alder, også en klog spiller. Vi har været i dialog med hende siden starten af 2018, og jeg synes virkelig at det er et scoop, at vi nu har fået en aftale på plads med hende.”

AARHUS UNITEDS bestyrelsesformand, Mads Winther, bl.a. ejer af ECU Nordic A/S, har haft en vigtig finger med i spillet i at få landet aftalen med Celine:

”I arbejdet med at gøre truppen mere komplet til næste sæson manglede vi lidt ekstra pondus i højresiden efter Nicoline Olsen desværre røg ind i sin korsbåndsskade. Derfor er jeg og ECU Nordic A/S gået ind med en hjælpende venstrehånd. Jeg så med selvsyn hvor ondt Celine gjorde på AARHUS UNITED i sæsonens sidste kamp, og derfor var det heller ikke en svær beslutning for mig at hjælpe med at få aftalen på plads ”

 

For yderligere information kontakt Bestyrelsesformand, Mads Winther på madswinther@ecuworldwide.com eller på telefon + 45 28809970

No Comments

Post A Comment