AARHUS UNITED lukker første år med et min …

AARHUS UNITED lukker første år med et min …

AARHUS UNITED lukker første år med et mindre underskud

Det første år i Danmarks bedste håndboldrække blev bedre end forventet såvel på banen som i bøgerne for landets yngste ligaklub.

AARHUS UNITED fik en hovedkulds start på livet som ligahold. De sidste håndslag til oprettelsen af klubben blev først givet i forsommeren 2017, da alle konkurrenterne stort set var færdige med holdsammensætningen og sponsortegninger for den kommende sæson.

Alligevel blev AARHUS UNITED en af årets største positive overraskelser i HTH GO Ligaen med en bronzemedalje i Final4,samtidig med at man allerede tidligt i sæsonen fik skabt den nødvendige afstand til nedrykningspladsen. Oveni det formåede AARHUS UNITED mod slutningen af sæsonen at spille helt lige op med flere af topholdene i rækken.

Med et helt anderledes setup omkring kampene i den gamle Stadionhal i Aarhus og en nytænkende og innovativ måde at etablere sponsorsamarbejde på, har AARHUS UNITED sat nye standarder, som er blevet rost fra alle sider.

Det har kostet at ville retænke det hele på den halve tid, men prisen har været mindre end frygtet undervejs. Med velvilje fra sponsorer og investorer lander det regnskabsmæssige resultat for 2017-18 for AARHUS UNITED på et underskud omkring 600.000 kroner.

”Det ville have været ønskeligt med et nulresultat, men vi må dog erkende, at vi er en iværksættervirksomhed, der må kæmpe hårdt for byens opbakning. Det er dog et meget positivt resultat i forhold til det, vi så ind i midt i sæsonen, og det som vel er normal kutyme i branchen,” siger Mads Winther, formand og investor i AARHUS UNITED.

Meget nyt i vente
De gode oplevelser og den store positive feedback, der er strømmet til AARHUS UNITED i det første leveår, giver basis for og mod på at udvikle AARHUS UNITED yderligere i de kommende år.

”Det har taget lidt tid at vænne Aarhus og områdets virksomheder og uddannelsesinstitutioner til vores måde at tænke værdiskabende samarbejde på, men i de seneste måneder har vi oplevet en ganske opløftende interesse for vores projekt,” siger Jan Snogdal og løfter sløret for, at AARHUS UNITED vil fortsætte med at udvikle klubbens unikke samarbejdsfora.

”Byen vil komme til at se en videreudvikling af vores koncept Market U, og vi vil også løfte Eat United og HIP Netværket yderligere. Men det fortæller vi mere om op til den nye sæson,” lyder det fra Jan Snogdal.

AARHUS United har allerede meldt ud, at flere nye sponsorer er kommet til.

”Der er positiv dialog med endnu flere, ligesom vi har fart på gentegningen af hidtidige sponsorer. Men vi har stadig hårdt brug for flere virksomheder, der ønsker at blive United med Aarhus,” siger Jan Snogdal.

 

For yderligere kommentarer kontakt venligst:

Mads Winther, bestyrelsesformand i AARHUS UNITED​mob. 28 80 99 70

Jan Snogdal, næstformand i AARHUS UNITED​​mob. 40 71 53 00

No Comments

Post A Comment