AARHUS UNITED styrker sig med ny salgsdirek …

AARHUS UNITED styrker sig med ny salgsdirek …

AARHUS UNITED styrker sig med ny salgsdirektør

AARHUS UNITED har hentet en stærk kvindelig erhvervsprofil til at stå i spidsen for klubbens salg og kommercielle aktiviteter.

 

Det bliver den 43-årige Rikke Amdisen, der fremover får ansvaret for håndboldligaklubben AARHUS UNITEDs salg og øvrige kommercielle aktiviteter. I en nyoprettet stilling som salgsdirektør skal Rikke Amdisen være klubbens ansigt ud til såvel nye som eksisterende sponsorer og samarbejdspartnere, og hun kommer til at stå i spidsen for at folde bestyrelsens kommercielle strategi ud.

”Rikke har mere end 20 års erfaring med at drive og eksekvere på ledelse, salg og kommercielle aktiviteter, og bestyrelsen brugte ikke mange sekunder på at blive enige om, at Rikke er den helt rigtige til at videreudvikle og materialisere AARHUS UNITEDs forskellige netværksaktiviteter, stærke sponsorrelationer i byen og det opsøgende salg. Vi er stolte over, at det er lykkedes os at skrue en aftale sammen med Rikke,” siger Jan Snogdal, næstformand i AARHUS UNITED, og fortsætter:

”Vi har et stort arbejde foran os med at få et stærkere og mere solidt økonomisk fundament. Det kan vi blandt andet gøre ved at få endnu flere virksomheder og organisationer til at blive UNITED med Aarhus. Vi har stadig plads til folk og virksomheder, der vil være med til at udvikle noget helt unikt i vores skønne by. Det vil være en absolut hovedprioritet for Rikke i den kommende tid, og jeg håber, at Aarhus og de mange erhvervsvirksomheder vil tage godt imod Rikke.”

Imponeret over første års resultater

I Rikke Amdisen får AARHUS UNITED en engageret og dedikeret leder, der allerede har et dybt kendskab til klubben.

”Jeg har fulgt AARHUS UNITED fra starten, og jeg er meget imponeret over, hvad de har præsteret i det første leveår. Det er helt fantastisk, hvor langt ildsjælene omkring klubben og i bestyrelsen er nået. Det er jo ikke bare en håndboldligaklub, men et fantastisk og unikt projekt for byen, med eksempelvis HIP-netværket, der både rummer studerende, iværksættere og etablerede erhvervsvirksomheder,” lyder det fra Rikke Amdisen, der fortsætter:

”Jeg glæder mig utrolig meget til selv at blive en del af AARHUS UNITED, både fordi jeg brænder for håndbold, men også fordi jeg virkelig mener, at en by som Aarhus fortjener en kvindehåndboldklub i ligaen, der kan begå sig mod de stærkeste, så byen får noget godt håndbold at se på, og så vi kan holde på vores egne unge Aarhus talenter.”

Bold og business i skøn forening

Rikke Amdisen bor i Beder og er ud af en aktiv sportsfamilie. Hun har selv dyrket håndbold i hele sit liv, og begge hendes børn er aktive håndboldspillere.

”Jeg elsker at være i en håndboldhal og opleve pulsen og stemningen, og samtidig er jeg vild med at drive business, hvor alle parter skal opleve værdiskabelse. Derfor føler jeg mig meget privilegeret over min nye opgave i AARHUS UNITED, hvor jeg får muligheden for at kunne kombinere to forskellige verdener.”

Rikke Amdisen vil fortsætte som adm. direktør og medejer i et aarhusiansk shippingfirma, hvor hun dog vil skrue lidt ned for tidsforbruget, for dermed at gøre plads til arbejdet som salgsdirektør i AARHUS UNITED.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Rikke Amdisen, salgsdirektør i AARHUS UNITED        mob. 28 80 99 71

Jan Snogdal, næstformand i AARHUS UNITED        mob. 40 71 53 00

No Comments

Post A Comment