AARHUS UNITED vinder endnu en træningskamp

AARHUS UNITED vinder endnu en træningskamp

Sejr i 2. træningskamp mod norske Storhammer! ️

AARHUS UNITED mødte i går norske Storhammer i Viborg under en træningskamp, hvor AARHUS UNITED tog endnu en stærk sejr med sig derfra. Resultatet blev 24 -22 til AARHUS UNITED.
Heine Eriksen udtaler sig om denne træningskamp som følgende:

“Det var rigtig fint selvom sådan nogle træningskampe i teorien er lige meget, om man taber og vinder. Men selvfølgelig er det rart med en sejr, men det er ikke det, der er af betydning. Selvfølgelig er det stadig en god fornemmelse, at man kan vinde håndboldkampe. ”

Om selve kampen udtaler Heine Eriksen:

“Der er en del opløftende ting fra kampen, forsvaret stod rigtigt stærkt, og de fandt tilbage til det, som de har vist før, at de kan. De fandt tilbage til det stærke defensiv, som vi så i sidste sæson.
Anne-Sofie Ernstrøm stod en rigtig stærk kamp, og havde en stor indvirkning på at deffensivet fungerede. De fandt det velfungerende deffensiv frem. Det at Anne-Sofie står en rigtig god kamp hjælper helt sikkert også på forsvaret. Dejligt at de fandt den stærke defensiv frem.”

“Desuden har vi 2 unge spilere med, som er på vej til U18-VM. De er med, og de har begge leveret en rigtig god indsats, så det er fedt at have dem med i de her kampe.”

De 2 spillere fra AARHUS UNITED, der drager mod Polen til U18-VM er Anna Berger Wierzba og Frederikke Hedegaard.

Den allerede spillede kamp blev vist på Storhammers Facebook side, og man kan derfor se den her: https://www.facebook.com/storhamarhandballelite/videos/2069533193098598/

Spiller Charlotte Mikkelsen er også kommet med en udtalelse om kampen:

“Det var et godt hold vi mødte. De havde masser af fart og stor fysik. Vi fightede i forsvaret, og pressede dem i mand-mand dueller. Derudover havde vi godt flow i angrebsspillet, og formåede at gøre hinanden gode. Masser af gode assists til os fløje. DET VAR bare rigtig fedt at spille.”

Næste træningskamp spilles i morgen lørdag d. 4/8 i Viborg kl. 14.00 mod tyske Dortmund.

Foto credit: Ditte Vind

No Comments

Post A Comment