Ærgerligt at det ikke var en turneringskam …

Ærgerligt at det ikke var en turneringskam …

Ærgerligt at det ikke var en turneringskamp

I går spillede AARHUS UNITED mod Silkeborg-Voel ved en Santander Cup kamp i Århus. Det blev en lang og spændende kamp, da det efter 2*30min stod 24-24 og vi måtte ud i 2* forlænget spilletid. Silkeborg-Voel endte med at tage sejren med 31-29. Træner Heine Eriksen udtaler:

“Ærgerligt, at det ikke var en turneringskamp, fordi så havde vi haft det første point fra det hold, som vi forventer går i slutspillet. Da det jo står 24-24 efter 2*30min, fordi så havde vi fået det første point på kontoen. Og så ærgrer jeg mig over efter den første omkamp, hvor vi har en kæmpe stor chance for at komme foran med 2 med 3 minutter igen. Hvis vi havde scoret, havde der været gode muligheder for at køre sejren hjem. Vi fik desværre ikke lukket, da vi havde chancen.”

Udover at Heine ærgrer sig, er der også ting fra kampen, som han glæder sig over:

“Men når det er sagt, er der også mange ting i spillet jeg glæder mig over, som angrebsspillet. Vi vidste godt vi var gode defensivt, men vi spillede bedre, end jeg havde forventet så tidligt i spillet. Og så glæder jeg mig over den energi, som vi i perioder spillede med i spillet.”

AARHUS UNITED skal spille første ligakamp onsdag d. 29. mod Herning-Ikast kl.19.00 i Ikast.

No Comments

Post A Comment