Fra fraktur på højre lægben til gode pr …

Fra fraktur på højre lægben til gode pr …

Fra fraktur på højre lægben til gode præstationer

 

Charlotte Mikkelsen har haft en svær opstart i AARHUS UNITED, men nu er hun tilbage på banen og har gjort et positivt indtryk fra højrefløjen.

Af Charlotte Lund Mikkelsen

Kort før jeg gik på læseferie sidste år, var jeg så uheldig at få en fraktur på mit højre lægben til en træning.  Det betød, at jeg startede min sæson i Aarhus United lidt anderledes end de andre piger. Jeg trænede meget med fysioterapeuterne, mens pigerne havde en fed opstart i hallen. Det var ikke den sjoveste opstart i en ny klub med ny træner og nye holdkammerater. Stille og rolig kom jeg mere og mere med på banen, dog krævede det mere tid og flere kræfter, end jeg lige havde regnet med. Omkring juletid begyndte jeg rigtig at føle, at jeg lignede mig selv på banen. At slutte sæsonen af med lidt mere spilletid og nogle fede kampe er en dejlig måde at slutte en ellers hård sæson af på.

No Comments

Post A Comment