fbpx

HIGHLY INSPIRING PEOPLE

I HIP tror vi på, at ny inspiration og nye relationer skaber uvurderlig værdi for både mennesker og virksomheder

FRA VIP TIL HIP 

Vi har begravet sportens velkendte VIP – Very Important People-tankegang. For os er der langt mere værdi i, at se mennesker som inspirerende frem for vigtige. Og derfor har vi byttet VIP ud med HIP – Highly Inspiring People.

I AARHUS UNITED vil vi udfordre og gentænke pige- og damehåndbolden i Danmark. En vigtig del af det er at skabe en unik sammenhængende talentudvikling i regionen. AARHUS UNITED er meget mere end bare et dameligahold i den bedste danske række, og derfor rækker vores fokus også længere ud end 8000 Aarhus C. Vi er 9 samarbejdsklubber med 3.115 medlemmer, og vi er dermed aktive i store dele af Aarhus og Østjylland. Den grundtanke begrænser sig dog ikke til at udvikle håndboldtalenter. Den brede, inddragende tilgang går nemlig igen i vores arbejde med  erhvervslivet. Og hvad betyder det så?

 

EN STÆRKERE FORBINDELSE

I AARHUS UNITED vil vi være med til at skabe rammerne for, at talentmassen på uddannelserne og i iværksættermiljøet i Aarhus og omegn knyttes tættere sammen med erhvervslivet. Vi vil skabe et forum med stærk forbindelse mellem erhvervsledere, studerende og iværksættere. Hvordan? Det er ret enkelt. Vi vil udvikle dig ved at inspirere dig og udvide dit netværk. Hvorfor? Fordi vi tror på, at ny inspiration og nye relationer skaber uvurderlig værdi for både mennesker og virksomheder.

For dig med virksomhed, vil vi øge din innovative kapacitet og inspirere dig med de dygtigste og mest kreative studerende, iværksættere og andre virksomheder og derigennem åbne op for nye muligheder og idéer, som kan udfordre den konventionelle vanetænkning. For dig som studerende og iværksætter, vil du få et solidt fundament i det etablerede erhvervsliv og de rette værktøjer til at arbejde struktureret og målrettet med innovation og entreprenørskab.

 

IKKE FOKUS PÅ HARDCORE KØB OG SALG

Derfor er HIP ikke bare endnu et netværk, hvor fokus kun er på hardcore køb og salg. Derimod fokuserer vi på at skabe oplevelser, der flytter dig, udfordrer dig og giver dig ny inspiration. Derfor kalder vi det HIP – Highly Inspiring People frem for VIP – Very Important People, da vi ikke tror på, at udvikling kommer alene af at være vigtig.
Netværkskonceptet er bygget på et fundament af oplevelser i uformelle rammer. Det er oplevelserne og menneskerne, der skal skabe de langsigtede og stærke relationer, der kan drive dig fremad! Succesen af netværket vil i sidste ende blive målt på dine personlige oplevelser, nye viden og nye idéer. Vi er overbeviste om, at denne tilgang er den direkte vej til værdi. Både for mennesker og virksomheder.

I HIP får du muligheden for at blive en del af et bredt og transparent netværk. Et netværk, der i høj grad er koncentreret omkring dig og de andre netværksmedlemmer, men med en facilitator og katalysator for kontinuerligt at bringe inspirerende og nye kræfter ind i netværket. Du vil i HIP blive præsenteret for viden i kategorien ‘need-to-know’ men også  ‘nice-to know’, og indholdet vil variereres med spændende medfacilitatorer og anderledes perspektiver.