KringleXpressen får hjælp af studerende t …

KringleXpressen får hjælp af studerende t …

KringleXpressen får hjælp af studerende til at knække en logistik nød

 

KringleXpressen, som leverer friskbagt morgenbrød til virksomheder, er medlem af AARHUS UNITEDs netværk, Highly Inspiring People. Deres møde med studerende fra Aarhus Universitet har givet dem en unik mulighed for, at få kreative indspark til nye logistikløsninger indenfor e-commerce og lokalhandel.

 

I forbindelse med et netværksmøde kom KringleXpressen.dk i snak med Helle Alsted Søndergaard, professor og leder af innovations-uddannelsen på Aarhus Universitet – Business and Social Sciences (BSS).

Her præsenterede Ramus Linnet fra KringleXpressen deres udfordringer med at få rentabilitet i B2C leveringer som en almengyldig problemstilling for alle adhoc e-commerce leveranceservices samt lokalhandel og fødevarer generelt.

Dette møde resulterede i, at KringleXpressen blev valgt som case i faget Innovation Challenge.

Her præsenterede de deres forretningsmodel og økonomiske data for de studerende på BSS på Innovation Challenge dagen, hvor blandt andre institut for X også præsenterede en case til at indgå i forløbet.

Alle cases er efterfølgende blevet tildelt to grupper af 5-6 innovationsstuderende på BSS. De to grupper skal herefter frem til medio maj arbejde sammen med os som virksomhed og BSS som rådgiver, omkring at fremkomme med en løsning på vores problemstilling omkring rentabilitet i logistik til B2C aka Fremtidens logistik løsning.

Grupperne bestemmer selv hvilken tilgang de vil benytte – om der anvendeles socialøkonomiske netværks modeller, effektivisering via anvendelse af teknologi, nye forretningsmodeller, bæredygtige eller socioøkonomiske løsninger (eks. hjemløse der leverer).

KringleXpressen håber at kunne anvende den (eller de bedste) løsninger og insights direkte i forretningens fremtidige strategiske arbejde med udvikling af en mere effektiv og prisattraktiv logistik til slutkunden.

 

No Comments

Post A Comment