Ny, ung og knivspark studerende i HIP

Ny, ung og knivspark studerende i HIP

Mit navn er Daniel Kjærsgaard Frandsen, er født 20. marts 1999 og er 19 år gammel. Jeg har min daglige gang på AABC i Viby, hvor jeg det kommende år vil gå i 3.g. 

 

Den der går i andres fodspor kommer aldrig foran” en filosofi jeg prøver at efterleve hver eneste dag, hvilket også gerne skulle kunne afspejles i mig som person. Jeg er en ekstrovert person, der bestræber sig på aldrig at være en kopi af et andet menneske. Når det er sagt, er jeg grundet min alder i en position, hvor jeg har meget at lære fra andre, hvilket også er mit klare motiv for at tage del i HIP. Et netværk jeg betragter som værende et privilegie at være en del af. Jeg bestræber mig på at lære mere og være mere. Jeg er derfor heller ikke tvivl om, at jeg vil blive en del af at netværk, hvor jeg kan lære meget af andre.

  Jeg kører et non-profit start-up på min skole sammen med to andre jævnaldrende, hvilket har givet mig en stor interesse og visse kompentencer inden for bl.a. videoproduktion, billederedigering, SoMe, virksomhedsprocesser og opbygning, mm.

Jeg holder hovedet nede og knokler målrettet mod en fremtid fyldt med spændende opgaver og ny læring. Jeg kan ikke vente!

No Comments

Post A Comment