Pressemeddelelse: Playmakertalent til AARHU …

Pressemeddelelse: Playmakertalent til AARHU …

Pressemeddelelse: AARHUS UNITED henter et af de absolut største playmakertalenter i dansk ungdomshåndbold til klubben på en 2-årig aftale

 

Fra næste sæson kan det aarhusianske håndboldpublikum glæde sig til at se en af de mest markante håndboldtalenter inden for dansk ungdomshåndbold slå sig løs for det unge AARHUS UNITED hold

 

Talentmassen på AARHUS UNITEDS hold er ikke til at tage fejl af. Cheftræner for AARHUS UNITED, Heine Eriksen, råder over flere håndboldtalenter og fra næste sæson kan han føje endnu et talentfuldt håndboldnavn til det aarhusianske holdkort i form af ungdomslandsholdspilleren Helena Elver fra 1. divisionsklubben, Gudme HK. Og det passer cheftræneren godt:

”Vi er rigtigt glade for at kunne tilknytte et af de absolut største talenter i dansk ungdomshåndbold. Jeg har haft fornøjelsen af at træne Helena på ungdomslandsholdet, og allerede da jeg mødte hende som 15-årig i starten af u-projektet, kunne jeg se, at der var tale om et talent udover det sædvanlige. Jeg er sikker på, at hun nu er klar til at tage skridtet op i den danske liga.”

Helena Elver har fået sin håndboldopdragelse i HIK København. En klub som Heine Eriksen ser som et af de bedste talentmiljøer i Danmark. Sidste år tog hun skridtet til Gudme HK, og efter en længerevarende korsbåndsskade snørede hun igen håndboldskoene i januar, hvor hun har været en profil for Gudme HK i 1. Division med 55 scoringer i 13 kampe.

Selv glæder Helena sig til at flytte til smilets by og blive en del af et ungt ligahold med en træner, som kender hende rigtig godt:

”Jeg har haft Heine som landstræner, og det er helt vildt fedt, at jeg nu får en træner, som jeg kender så godt, og som kender mine spillemæssige kompetencer ud og ind.”

Netop Helenas spillemæssige kvaliteter passer perfekt ind i den måde, som Heine Eriksen vil spille håndbold på i Aarhus:

”Den måde, hun spiller og tænker håndbold på, ligger meget tæt op ad det, vi gerne vil. Jeg er sikker på, at hun både det første år, men specielt også lidt længere fremme i klubbens historie, vil udvikle sig til at blive en markant spiller for os og i den danske liga generelt.”

Helena ser sig selv som en lille, hurtig og fintestærk playmaker med et godt overblik. Og hun glæder sig til at vise sig frem i Aarhus:

”AARHUS UNITED ligger godt til mig og mit spil, og jeg glæder mig til at skulle spille for et ungt hold i en fed by, som jeg glæder mig enormt meget til at bo i.”

 

FACTS om Helena Elver:

Årgang 1998

-Håndboldopdragelse: HIK København

-Nuværende klub: Gudme HK (1. Division)

-Antal kampe og mål for Gudme HK: 13 kampe og 55 scoringer

-På banen: Lynhurtig og fintestærk playmaker

-Ungdomslandshold: Har deltaget i 2. slutrunder og er med i truppen til U20-VM i Ungarn til sommer

 

For yderligere information kontakt venligst:

Mads Winther 28809970 / madsw@nordistic.com

No Comments

Post A Comment