fbpx

YouDrink (Saftsuseme)

Her hos YouDrink arbejder vi med unikke og anderledes produkter indenfor vand, læske-, kaffe-, og energidrikke.

En af grundstenene i YouDrink og årsagen til at vi har startet Youdrink er en ide og tanke om at gøre op med plastic emballage og miljøforurening. Vi tager det helt store opgør mod CO2 udledning og plast produktion.

Alle vores drikke emballager er miljøgodkendte og lavet af pap!

Produktionen og leverandørene er valgt ud af miljømæssige overvejelser. Vi transportere ikke vores råvare eller færdig produkter på tværs af verden blot for at spare på omkostningerne. Vi synes miljøet er vigtigere!

Tidens Køkken

Siden 2000 har Tidens Køkken stået for den kompromisløse holdning til råvarer. Vores menuer afspejler årstiderne og vi bruger fortrinsvist sæsonens lokale råvarer. Menuerne kreeres med kokkeviden og håndværk, og det er selvsagt at alt laves fra bunden.

Teriyaki Sushi

Hos Teriyaki Sushi går vi allermest op i at have glade og tilfredse kunder.

Derfor er det vigtigt for os, at vi hver dag laver god sushi af friske råvarer til dig – uanset om du bestiller til én eller 50 personer. Vi laver mange af vores ingredienser fra bunden og efter egne opskrifter – bl.a. vores soya, chilimayo og teriyakisauce er hjemmelavet!

Af og til leger vi med tilgangen til sushi og prøver nye idéer og opskrifter af. Følg med på vores Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev – så ved du altid, hvad vi har gang i.

Wellvære Center Lystrup

Wellvære Center Lystrup er et center, der både tilbyder frisør, massage og fodterapi.

Wendelbo Grafisk

Wendelbo Grafisk er en grafisk tegnestue i Risskov med speciale i web- og grafisk design. Wendelboe Grafisk har mange års erfaring inden for design og produktion af grafiske løsninger. De tilbyder alt inden for Corporate Visuel Identity bl.a. design af brochurer, flyers og magasiner samt logo-design og produktion af papirlinie.

Hotel Ritz

Hotel Ritz er et hotel beliggende i hjertet af Aarhus Centrum – tæt på Rådhuset, Hovedbanegården og gågaden. Samtidig er det tæt på mange af byens attraktioner. Hotellet er et af byens ældste hoteller, men byder på nye værelser og badeværelser. Deres servicemindede og smilende medarbejder er klar til at byde dig velkommen. Hotellets restaurant MASH byder på frydefulde smagsoplevelser, og de har tilmed en stor vinkælder, hvor hotellets morgenbuffet også serveres.

Spis Godt ApS

Spis godt er et lille og personligt køkken, der leverer mad ud af huset i hele Aarhus. Spis Godt leverer bl.a. sunde, mættende og smagfulde frokostordninger til alle typer virksomheder. Spis Godt tilbyder også catering til fødselsdagsfesten, brylluppet, receptionen eller en andet arrangement. Spis Godt laver frisk, lækker og sund mad af friske råvarer. De bruger erfaring og kreativitet til at videreudvikle klassiske retter, men med en sundere tilgang, så det både mætter og smager.

Radio go!FM

Radio go!FM er lyden af Aarhus. Det er Aarhus’ eneste lokalradio, der sender direkte fra byen med live studieværter. Stil ind på Aarhus’ lokale radiostation og lyt med.

Aarsbilleder

Aarsbilleder er et stærkt team af nogle af Danmarks førende og dygtigste fotografer og grafikere. De fotograferer både helt klassiske billeder, men også mere utraditionelle billeder for at forevige det særlige øjeblik, der vækker minder og skaber glæde. Aarsbilleder fotograferer f.eks. både til idrætsbegivenheder, familiefotografering, erhvervsportrætter og til bryllupper.

Hummel A/S

Hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i håndbold og fodbold og er et af de ældste brands inden for teamsport på markedet. Undervejs har det ændret nationalitet fra tysk til dansk. Hummel sponsorerer i dag mange klubber og spillere inden for håndboldens verden. Hummel er en bæredygtig forretning med kant og karakter og bevæger sig i krydsfeltet mellem mode og sport med de ikoniske hummel vinkler, der præger brandet.

Aros Byg

Hos Aros Byg er et nyt og ungt firma stiftet i 2009, hvor kunden kommer i første række og kvaliteten er i fokus. Alligevel besidder firmaet stor erfaring i form af ejerens virke som tømrer, hvor han har været vant til mange forskellige typer arbejdsopgaver. Der er stor fokus på kundernes behov og evt. særlige ønsker. Aros Byg udfører alle typer opgaver f.eks. nybyg, ombyg, tilbyg, nye vinduer og døre, nyt tag, forsikringsskader osv.

Anders Petersen Automobiler

Anders Petersen Automobiler er din lokale bilforhandler i Østjylland, der vil give dig den bedste oplevelse, når du leder efter ny eller brugt bil, eller når din bil skal på værksted. Anders Petersen Automobiler har afdelinger i Risskov, Hadsten og Grenaa, men dækker hele Østjylland.

My Home

My Home Møbler er en landsdækkende møbelkæde med 32 butikker fordelt over hele landet.

Vi har faguddannet personale, som ved hvad de handler med, mange års erfaring i salg og rådgivning, og på vores hjemmeside får du en hurtig og effektiv ekspedition.
Så hos My Home kan du trygt handle såvel online, samt i vores fysiske butikker.

Compell

Compell er et digitalt bureau med fokus på strategi, kommunikation, markedsføring og målbare resultater.

KonditorBager

Motion & Liv

Motion & Liv er et fitness- og motionscenter, der gør Tranbjerg stærkere. Motion & Liv vil gerne styrke sundheden og byens sociale netværk i hyggeligt, trygge og indbydende rammer.

SkiGroup

SkiGroup har siden 1992 været med til at sende tusindvis at glade skiturister til de snedækkede alper. SkiGroup er frontfigur for en skirejsekoncern med store vækstambitioner og en grundlæggende passion for sne. Som Skandinaviens største skirejsebureau garanterer de et skirejsekoncept ud over det sædvanlige.

Royal Unibrew

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed.  De producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi har fokus på brandede produkter inden for øl, malt og læskedrikke samt cider og long drinks. Royal Unibrew hviler på mange års dansk bryggeritradition, har en stærk lokal forankring og er i dag Danmarks anden største bryggerikoncern. De er dybt engagerede i musik, sport og kultur.

FysioOne

FysioOne er en nystartet virksomhed med fysioterapeut-studerende ved roret og har fokus på fysisk træning og skadesbehandling. FysioOne bestræber sig på at tilrettelægge det bedst mulige behandlingsforløb for dig. FysioOne tilbyder en række individuelle behandlingsmuligheder herunder massage, træningsvejledning, mobilisering, programlægning, genoptræning mv.

Aktiv Firmapension

Aktiv Firmapension tilbyder deres kunder en firmapensionsordning og en medarbejderforsikring, men du får samtidig en samarbejdspartner, der tager del i sundhedsfremmende aktiviteter på din arbejdsplads. Aktiv Firmapension har et stærkt team af professionelle rådgivere inden for pension, forsikring og finans, der byder på ærlig og nærværende pensionsrådgivning.

Aserve

Aserve er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserves kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Sortimentet indeholder også enkelte medicinske produkter.

Lighthouse United

Lighthouse er et højhus på havnen i Aarhus.

BDO Revision Aarhus

BDO er en professionel rådgivnings- og revisionsvirksomhed. Hovedkontoret for BDO Danmark ligger i Aarhus og har 16 statsautoriserede revisorer beskæftiget. BDO Aarhus betjener både offentlige og private virksomheder, der bl.a. benytter sig af, at BDO har specialafdelinger for skat og moms.

Spillehallen

Spillehallen.dk er en del af Gaming-koncernen og holder til i Højbjerg og Esbjerg. Spillehallen kan tilbyde velkendte og originale danske spilleautomater. Automaterne på spillehallen.dk ikke bare ligner, men fungerer også som de fysiske spilleautomater, du kender fra spillehaller.

Kiropraktor Lystrup

Kiropraktor Lystrup tilbyder behandlinger inden for kiropraktik, fysiurgisk massage, akupunktur og chokbølgebehandling.

Safeticket

Safeticket er et komplet billetsystem, der er nemt, effektivt og fleksibelt. Det skal være nemt at bestille billetter til dit arrangement og nemt som arrangør at håndtere tilmeldinger, betalinger og kontrol af billetter. Billetsystemet er fleksibelt og kan tilpasses ethvert behov. Der er ingen tårnhøje gebyrer på billetterne, kun 5 kr. plus moms per billet, og der er ingen krav om bindingsperioder.

Spar Nord

Spar Nord er Danmarks mest personlige bank i en digital verden. Spar Nord vil gerne kombinere nærværende personlige rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud. På trods af digitaliseringen, tror Spar Nord på, at de fleste kunder også i fremtiden gerne vil tale med et levende menneske om deres økonomi.

Café Havet

Hos Cafe Havet bestræber vi os på, at være et sundt alternativ til den konventionelle fastfood. Vi sætter pris på kvalitet til overkommelige priser. Alle vores fisk er af den bedste kvalitet, frisk fanget fra lokale have og havne.
Vi tilbyder både takeaway, hyggelig spisning i cafeen, dejlig friskbrygget kaffe, og muligheden for selv at give sig i kast med de mange lækre delikatesser som havet tilbyder. Vi sælger nemlig den selvsamme fisk som vi benytter i vores retter, direkte fra caféen.
Desuden sætter vi en stor ære i at holde en høj standard i rengøringen og hygiejnen.
Så kom ned og smag på havet!

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S

Anlægsgartnerne H. Hoffmann har siden 1975 skabt liv i haverne. Firmaet har base i Risskov i det nordlige Aarhus, men har også en afdeling i Silkeborg. Firmaet har tilmed en brolægger-afdeling. I 2016 startede firmaet deres egen kloakafdeling.

Arne Elkjær

Arne Elkjær er en ingeniørvirksomhed i Danmark, der gerne vil yde kunder og samarbejdspartnere den rigtige rådgivning. En rådgivning, der bidrager med det rigtige resultat og dermed gør en forskel for bygherre. Det er vigtigt for Arne Elkjær A/S med en dialogbaseret proces i samarbejde med bygherre.

Sealed Air

Østjysk Firmafrugt ApS

Østjysk Firmafrugt er et frugtfirma, der udelukkende leverer frugt i Østjylland. Firmaet har 100 % kvalitetsgaranti på al den frugt, de leverer. De er tre standardkasser afhængig af størrelsen på det firma, der leveres til.

Sodemann Udstillingssystemer A/S

Din udstilling fortæller en del om din indstilling – Skandinaviens største udvalg af alt i transportable udstillingssystemer og messestande. SODEMANN Udstillingssystemer A/S udstiller og eksponerer kundernes budskaber på den bedst tænkelige måde. Uanset om du har brug for et flot stofbanner, en roll-up, en elegant udstillingsvæg eller en komplet og ambitiøs messestand, har SODEMANN Udstillingssystemer A/S en løsning til dig og dit behov. Besøg deres 1700 m2 showroom i Aarhus eller København.

Care by Hoffmann

Hos Care by Hoffmann sætter de en ære i, at du som kunde føler dig velkommen, og at der er tid og ro til, at du får en fantastisk behandling efterfulgt af personlig vejledning. De har mange års erfaring med hudpleje og behandlinger og gør det bedste for at opnå de bedste resultater. Care by Hoffmann er et hus i Risskov med fokus på sundhed, skønhed og velvære. Klinikken går meget op i at bruge de bedste produkter, der er gode for huden.

Sportmaster

Hos SPORTMASTER finder du alt til sport! Uanset om du er på udkig efter tilbehør til fodbold, løb, fitness, yoga, håndbold, svømning, tennis og mange andre sportsgrene, så finder du det blandt vores store udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr.

Vores sortiment er nøje udvalgt fra en lang række kendte brands som Nike, adidas, Asics, Rains, Hummel, Vans, Ellesse, SAYSKY, Garmin, Peak Performance, The North Face og mange flere.

ECU WORLDWIDE

Trusting your cargo to a company that has a rich legacy, local as well as global expertise and a wide network comes with unique comforts.

Trust and transparency form one of the core values at ECU Worldwide. Be it corporate governance, sustainability or engagement with employees and customers, our ethos and services reflect quality and excellence in everything we do.

DLA PIPER

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande og dækker derfor klienternes behov for juridisk rådgivning i hele verden. DLA Piper har som mål, som førende globale erhvervsadvokater, at levere kvalitet og skabe værdi for deres klienter. Det gør de ved at lave praktiske og innovative juridiske løsninger.

Bliv en del af Aarhus United

Bliv sponsor

Kontakt os på business@aarhus-united.dk

Vi er hele tiden åben for at får nye sponsorere og samarbejdspartnere. Hvis du er interesseret i at høre mere om et eventuelt fremtidigt samarbejde mellem Jer og AARHUS UNITED så tøv ikke med at kontakte os.