Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere er en stor del af Aarhus United, og du har med din virksomhed en unik mulighed for at være en del af fællesskabet. I Aarhus United ønsker vi at skabe merværdi for din virksomhed så begge partnere er fuldt ud tilfredse. De positive resultater på banen har skabt stor interesse udenfor banen i blandt vores nuværende sponsorer.

Nicolinehus

Nicolinehus

Nicolinehus er en ny destination i hjertet af Aarhus Ø. Med boliger, shopping, restauranter og en lang række oplevelser midt mellem byens puls og havets bølgeslag.

Nicolinehus får samlet 243 lejligheder, heraf 8 byhuse og 175 ejerlejligheder i Bygning 1 og 60 lejelejligheder i Bygning 2. Lejlighederne er mellem 45 og 300 kvadratmeter, alle udført i gedigne materialer. Fitness inde og ude, pool og sauna på toppen, parkering i kælderen. Restaurant, café, bar, dagligvarebutik og helt ny og velsmagende markedshal. Alt sammen inden for 30 sekunders elevatortur.

Med terrasselandskabets forskudte flader og inspirationen fra de historiske karréer, udgør Nicolinehus en perfekt blanding af natur og kultur. En egenskab, der præcist reflekterer Nicolinehus’ unikke placering mellem by og hav. Med frit udsyn til alle verdenshjørner og de enestående omgivelser: Den grønne Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådehavn og den historiske midtby. Med liv og aktivitet i nærmiljøet. Nicolinehus bliver hjertet i Aarhus Ø. Et hjem, en destination, et naturligt omdrejningspunkt designet fra inderst til yderst.

Bag Nicolinehus står det aarhusianske ejendoms- og projektudviklingsselskab Bricks A/S, der med mange års erfaring med byggeprojekter, lige nu også opfører det ambitiøse Frederiks Plads, Aarhus samt Strandpromenaden, København.

LinusPro

LinusPro

Hos LinusPro Nutrition producerer vi kosttilskud med en mission om at tilbyde højkvalitetsprodukter til alle, der har fokus på at leve et sundt liv med sport, styrketræning og anden fysisk udfoldelse. Vi ser Aarhus United som et perfekt match og ønsker at støtte vores lokale håndboldspillere med at vær atleter på topniveau. LinusPro producerer ikke kun produkter til professionelle atleter som håndboldspillere. Vi har et bredt sortiment af proteinpulver, energidrik og meget mere, som også supplere den almindelige motionists træning. Vi har fokus på kvalitet; det betyder, at alle produkter er underlagt strenge krav til indhold, produktion og pakning. Der er desuden et velassorteret udvalg af økologiske og veganske produkter at finde blandt LinusPro sortimentet. Se hele vores  roduktprogram her:

LinusPro Nutrition

Radio Go FM

Radio Go FM

Radio go!FM er lyden af Aarhus. Det er Aarhus’ eneste lokalradio, der sender direkte fra byen med live studieværter. Stil ind på Aarhus’ lokale radiostation og lyt med

WebPuls

WebPuls

WebPuls er et dynamisk digitalt konsulenthus med speciale i digital strategi og marketing. Vi tilbyder hele paletten af digitale strategi- og marketingkompetencer lige fra rådgivning om digital tilstedeværelse til
diverse Google-værktøjer, sociale medier og content-strategi. Et samarbejde med os vil sikre jer mere digital eksponering og synlighed, samt at jeres kunder får en mere værdifuld oplevelse, når de møder jer online. Vi lægger vægt på et tæt samarbejde med vores kunder, og vi går op i at forstå og vækste jeres forretning – derfor har hver konsulent aldrig mere end 12 kunder tilknyttet. Læs mere her: www.webpuls.dk

DLA PIPER

DLA PIPER

DLA Piper er et globalt advokatfirma med kontorer i mere end 40 lande og dækker derfor klienternes behov for juridisk rådgivning i hele verden. DLA Piper har som mål, som førende globale erhvervsadvokater, at levere kvalitet og skabe værdi for deres klienter. Det gør de ved at lave praktiske og innovative juridiske løsninger.

ECU WORLDWIDE

ECU WORLDWIDE

Trusting your cargo to a company that has a rich legacy, local as well as global expertise and a wide network comes with unique comforts.

Trust and transparency form one of the core values at ECU Worldwide. Be it corporate governance, sustainability or engagement with employees and customers, our ethos and services reflect quality and excellence in everything we do.

Sportmaster

Sportmaster

Hos SPORTMASTER finder du alt til sport! Uanset om du er på udkig efter tilbehør til fodbold, løb, fitness, yoga, håndbold, svømning, tennis og mange andre sportsgrene, så finder du det blandt vores store udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr.

Vores sortiment er nøje udvalgt fra en lang række kendte brands som Nike, adidas, Asics, Rains, Hummel, Vans, Ellesse, SAYSKY, Garmin, Peak Performance, The North Face og mange flere.

Østjysk Firmafrugt ApS

Østjysk Firmafrugt ApS

Østjysk Firmafrugt er et frugtfirma, der udelukkende leverer frugt i Østjylland. Firmaet har 100 % kvalitetsgaranti på al den frugt, de leverer. De er tre standardkasser afhængig af størrelsen på det firma, der leveres til.

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S

Anlægsgartnerne H. Hoffmann A/S

Anlægsgartnerne H. Hoffmann har siden 1975 skabt liv i haverne. Firmaet har base i Risskov i det nordlige Aarhus, men har også en afdeling i Silkeborg. Firmaet har tilmed en brolægger-afdeling. I 2016 startede firmaet deres egen kloakafdeling.

Spar Nord

Spar Nord

Spar Nord er Danmarks mest personlige bank i en digital verden. Spar Nord vil gerne kombinere nærværende personlige rådgivning og service med tidssvarende og innovative digitale tilbud. På trods af digitaliseringen, tror Spar Nord på, at de fleste kunder også i fremtiden gerne vil tale med et levende menneske om deres økonomi.

Kiropraktor Lystrup

Kiropraktor Lystrup

Kiropraktor Lystrup tilbyder behandlinger inden for kiropraktik, fysiurgisk massage, akupunktur og chokbølgebehandling.

Aserve

Aserve

Aserve er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserves kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Sortimentet indeholder også enkelte medicinske produkter.

Royal Unibrew

Royal Unibrew

Royal Unibrew er en ledende regional drikkevarevirksomhed.  De producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi har fokus på brandede produkter inden for øl, malt og læskedrikke samt cider og long drinks. Royal Unibrew hviler på mange års dansk bryggeritradition, har en stærk lokal forankring og er i dag Danmarks anden største bryggerikoncern. De er dybt engagerede i musik, sport og kultur.

SkiGroup

SkiGroup

SkiGroup har siden 1992 været med til at sende tusindvis at glade skiturister til de snedækkede alper. SkiGroup er frontfigur for en skirejsekoncern med store vækstambitioner og en grundlæggende passion for sne. Som Skandinaviens største skirejsebureau garanterer de et skirejsekoncept ud over det sædvanlige.

Motion & Liv

Motion & Liv

Motion & Liv er et fitness- og motionscenter, der gør Tranbjerg stærkere. Motion & Liv vil gerne styrke sundheden og byens sociale netværk i hyggeligt, trygge og indbydende rammer.

Compell

Compell

Compell er et digitalt bureau med fokus på strategi, kommunikation, markedsføring og målbare resultater.

My Home

My Home

My Home Møbler er en landsdækkende møbelkæde med 32 butikker fordelt over hele landet.

Vi har faguddannet personale, som ved hvad de handler med, mange års erfaring i salg og rådgivning, og på vores hjemmeside får du en hurtig og effektiv ekspedition.
Så hos My Home kan du trygt handle såvel online, samt i vores fysiske butikker.

Anders Petersen Automobiler

Anders Petersen Automobiler

Anders Petersen Automobiler er din lokale bilforhandler i Østjylland, der vil give dig den bedste oplevelse, når du leder efter ny eller brugt bil, eller når din bil skal på værksted. Anders Petersen Automobiler har afdelinger i Risskov, Hadsten og Grenaa, men dækker hele Østjylland.

AROS Byg Aps

AROS Byg Aps

Hos Aros Byg er et nyt og ungt firma stiftet i 2009, hvor kunden kommer i første række og kvaliteten er i fokus. Alligevel besidder firmaet stor erfaring i form af ejerens virke som tømrer, hvor han har været vant til mange forskellige typer arbejdsopgaver. Der er stor fokus på kundernes behov og evt. særlige ønsker. Aros Byg udfører alle typer opgaver f.eks. nybyg, ombyg, tilbyg, nye vinduer og døre, nyt tag, forsikringsskader osv.

Hummel A/S

Hummel A/S

Hummel blev grundlagt i 1923 som et sko- og sportsbrand med dybe rødder i håndbold og fodbold og er et af de ældste brands inden for teamsport på markedet. Undervejs har det ændret nationalitet fra tysk til dansk. Hummel sponsorerer i dag mange klubber og spillere inden for håndboldens verden. Hummel er en bæredygtig forretning med kant og karakter og bevæger sig i krydsfeltet mellem mode og sport med de ikoniske hummel vinkler, der præger brandet.

Aarsbilleder

Aarsbilleder

Aarsbilleder er et stærkt team af nogle af Danmarks førende og dygtigste fotografer og grafikere. De fotograferer både helt klassiske billeder, men også mere utraditionelle billeder for at forevige det særlige øjeblik, der vækker minder og skaber glæde. Aarsbilleder fotograferer f.eks. både til idrætsbegivenheder, familiefotografering, erhvervsportrætter og til bryllupper.

Spis Godt ApS

Spis Godt ApS

Spis godt er et lille og personligt køkken, der leverer mad ud af huset i hele Aarhus. Spis Godt leverer bl.a. sunde, mættende og smagfulde frokostordninger til alle typer virksomheder. Spis Godt tilbyder også catering til fødselsdagsfesten, brylluppet, receptionen eller en andet arrangement. Spis Godt laver frisk, lækker og sund mad af friske råvarer. De bruger erfaring og kreativitet til at videreudvikle klassiske retter, men med en sundere tilgang, så det både mætter og smager.

Hotel Ritz

Hotel Ritz

Hotel Ritz er et hotel beliggende i hjertet af Aarhus Centrum – tæt på Rådhuset, Hovedbanegården og gågaden. Samtidig er det tæt på mange af byens attraktioner. Hotellet er et af byens ældste hoteller, men byder på nye værelser og badeværelser. Deres servicemindede og smilende medarbejder er klar til at byde dig velkommen. Hotellets restaurant MASH byder på frydefulde smagsoplevelser, og de har tilmed en stor vinkælder, hvor hotellets morgenbuffet også serveres.

Wendelbo Grafisk

Wendelbo Grafisk

Wendelbo Grafisk er en grafisk tegnestue i Risskov med speciale i web- og grafisk design. Wendelboe Grafisk har mange års erfaring inden for design og produktion af grafiske løsninger. De tilbyder alt inden for Corporate Visuel Identity bl.a. design af brochurer, flyers og magasiner samt logo-design og produktion af papirlinie.

Teriyaki Sushi

Teriyaki Sushi

Hos Teriyaki Sushi går vi allermest op i at have glade og tilfredse kunder.

Derfor er det vigtigt for os, at vi hver dag laver god sushi af friske råvarer til dig – uanset om du bestiller til én eller 50 personer. Vi laver mange af vores ingredienser fra bunden og efter egne opskrifter – bl.a. vores soya, chilimayo og teriyakisauce er hjemmelavet!

Af og til leger vi med tilgangen til sushi og prøver nye idéer og opskrifter af. Følg med på vores Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev – så ved du altid, hvad vi har gang i.

Tidens Køkken

Tidens Køkken

Siden 2000 har Tidens Køkken stået for den kompromisløse holdning til råvarer. Vores menuer afspejler årstiderne og vi bruger fortrinsvist sæsonens lokale råvarer. Menuerne kreeres med kokkeviden og håndværk, og det er selvsagt at alt laves fra bunden.

YouDrink (Saftsuseme)

YouDrink (Saftsuseme)

Her hos YouDrink arbejder vi med unikke og anderledes produkter indenfor vand, læske-, kaffe-, og energidrikke.

En af grundstenene i YouDrink og årsagen til at vi har startet Youdrink er en ide og tanke om at gøre op med plastic emballage og miljøforurening. Vi tager det helt store opgør mod CO2 udledning og plast produktion.

Alle vores drikke emballager er miljøgodkendte og lavet af pap!

Produktionen og leverandørene er valgt ud af miljømæssige overvejelser. Vi transportere ikke vores råvare eller færdig produkter på tværs af verden blot for at spare på omkostningerne. Vi synes miljøet er vigtigere!

BDO Revision Aarhus

BDO Revision Aarhus

BDO er en professionel rådgivnings- og revisionsvirksomhed. Hovedkontoret for BDO Danmark ligger i Aarhus og har 16 statsautoriserede revisorer beskæftiget. BDO Aarhus betjener både offentlige og private virksomheder, der bl.a. benytter sig af, at BDO har specialafdelinger for skat og moms.