fbpx

Hos Vestjysk Bank går elitesport, relationer og lokal talentudvikling hånd i hånd    

Vestjysk Bank er stolt hovedsponsor for Aarhus United, fordi vi tror på, vi i fællesskab kan gøre en forskel,  og fordi Aarhus United er et solidt håndværk bygget fra bunden, der dyrker de unge talenter. Og så er Aarhus United et af områdets sportslige flagskibe, der ikke bare eksponerer håndbolden og banken, men hele vores område, nationalt som internationalt. Det vil vi gerne bakke op om.”
Claus Lauenborg, regionsdirektør, Vestjysk Bank

Lokal tilstedeværelse og kvindelige ambassadører motiverer Bravida

For os er det vigtigt at være til stede lokalt, og så har vi som virksomhed stor fokus på diversitet. Vi vil meget gerne have flere kvinder ind i vores virksomhed og i branchen generelt, og et hovedsponsorat for Aarhus United kan bringe os tættere på de unge og på kvinder, så de får øje på Bravida og alt det, vi kan tilbyde som arbejdsplads – fra lærlinge til administrativt funktioner. Derfor har vi også valgt at være sponsor for to af Uniteds talentfulde spillere som  ambassadører for Bravida.”
Johnny Hey, administrerende direktør i Bravida Danmark

Kvindeligt elitesportsprojekt og talentudvikling er afgørende for Obton

I Obton bakker vi op om mere ligestilling og at alle har mulighed for at indfri deres talent. Derfor betyder det noget for os, at det er et kvindeligahold, vi støtter. Det betyder også noget for os, at Aarhus United arbejder vedholdende med at vinde på den lange bane ved ikke bare at købe sig til succes, men at man satser på talentudvikling og flid. Og sørger for, at kvinderne både kan dyrke deres elitesportskarriere, mens de studerer.  Det matcher utrolig godt med Obtons værdier.
Anders Marcus, partner og administrerende direktør i Obton