fbpx

Koncenton – 

Koncenton tror på projektet

Anders Marcus, CEO i Koncenton: ”Som udbyder af ejendomsprojekter går vi meget op i at skabe gode boliger og et attraktivt nærmiljø, hvor sammenhold og fællesskab er en del af nøgleordene. Den vision passer rigtig fint sammen med værdigrundlaget og visionen bag håndboldklubben Aarhus United.

Siden vi blev sponsor for første gang i 2019, har vi oplevet en enorm drivkraft og passion, som er essentiel for, at et ambitiøst projekt som Aarhus United lykkes. De mange ildsjæle i og omkring klubben er også det, der gør, at vi tror på en fortsat positiv udvikling – både på det sportslige plan og på det gode foreningsliv i breddeklubberne bag Aarhus United. Det vil vi selvfølgelig gerne blive ved med at støtte.”

Om Koncenton

Hos Koncenton giver vi investorer nem adgang til attraktive afkast fra store boligudlejningsejendomme i danske vækstbyer. I 2019 var vi den største ejendomsinvestor i Danmark målt på transaktioner, og vi har mere end 80 specialiserede medarbejdere på vores kontor i Prismet i Aarhus. Vi har vores egen udlejningsafdeling kaldet Go’ Bolig, som sørger for hurtig udlejning af nyopførte boliger, genudlejninger og løbende lejerpleje. Det skal sikre, at beboerne føler sig godt behandlet og bliver boende længe.

Læs mere om ejendomsinvestering hos Koncenton

Se ledige lejemål på www.gobolig.dk